• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 bajern partizan evroliga uživo prenos livestream
 bajern partizan evroliga uživo prenos livestream

Partizan gazi prema Top 8 fazi! Crno-bijela mašinerija osvojila Minhen i pregazila Trinkijerijev Bajern!

Partizan pobijedio Bajern u gostima napravio još jedan važan korak ka plasmanu u Top 8 fazu. Crno-bijeli sada imaju skor 13-11!

 bajern partizan evroliga uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Bajern 82:71 i nastavio trijumfalni niz u Evroligi! Ekipa Željka Obradovića pregazila je tim Andree Trinkijerija u Minhenu, nokautiravši ga u trećoj četvrtini.

Iako je borbeni domaćin uspijevao da uzvraća udarce u ravnopravnom prvom dijelu, poslije treće četvrtine rezultat je bio 60:45 i više se nije postavljalo pitanje ko je pobjednik. Dok je Džejms Naneli napadao (15 poena) i učvršćivao vođstvo srpskog tima, Bajern je za čak osam minuta ubacio samo šest poena i od tog udarca nije se oporavio do kraja.

Ono što su sa Nanelijem započeli Kevin Panter (19 poena) i Matijas Lesor (16 poena, 7 skokova), dovršio je Danilo Anđušić, "vezavši" sedam poena u posljednjoj četvrtini za ogromnih 20 poena prednosti u korist srpskog tima. Pred više od 2.000 Grobara u Audi domu, Partizan je najljepše moguće završio naporan mini-ciklus i to bez jednog od najvažnijih igrača, Janisa Papapetrua.

Crno-bijeli će sa skorom 13-11 sada razmišljati o meču ABA lige protiv Borca iz Čačka u Štark areni u nedjelju, a onda će svu energiju usmjeriti ka borbi za prvi trofej ove sezone - na Kupu Radivoja Koraća od srijede. Obradovićevi igrači nisu mogli da naprave ljepši uvod u taj turnir za svoje navijače.

BAJERN: Vejler-Bab 10, Volden 10, Sili 11, Vinston, Gifaj 5, Bonga 9, Jaramaz 4, Obst 2 (0/5 za tri), Zipser, Vimberg 7, Rubit 7, Gilespi 6 (8 sk).

PARTIZAN: Vukčević, Ledej 2, Avramović 4, Panter 19, Smailagić 2, Egzum 11 (5 as), Naneli 15 (2/3 za tri), Lesor 16 (7 sk), Trifunović 2, Anđušić 7, Madar 5.

22:23

Kevin Panter stavlja tačku - i to kako! POBEDA PARTIZANA

Partizanov šuter stavlja tačku na utakmicu - trojkom uz faul za 81:69! Kakva pobeda Partizana u Minhenu, četvrta u nizu u Evroligi, za skor 13-11!

22:13

Bajern pokušava, ali Lesor odbija!

Francuz pogađa važne poene za vođstvo crno-belih 74:57 u 36. minutu, da najavi mirnu završnicu nakon mini-serije Bavaraca 7:0.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

22:04

Partizan na ogromnih "Plus 20"

Danilo Anđušić ubacio je svih sedam poena Partizana u poslednjoj četvrtini i dogurao ekipu do dosad najvećeg "plusa" - 67:47.

Izvor: MN PRESS

21:57

Rafal crno-belih - i Avramović ubacuje trojku

Partizanov šuter postavlja ogromnih "plus 17" - 60:43, u poslednjem napadu Beograđana u trećoj četvrtini.

21:53

Partizan dominira, Grobari u transu!

Navijači Partizana skinuli su majice u "Audi domu" dok njihov tim razbija Bajern u trećoj četvrtini. Posle koša Matijasa Lesora iz reketa, Beograđani vode 54:39, a Andrea Trinkijeri mora da traži faul.

Bajern je dao samo šest poena za osam minuta.

Izvor: Profimedia/xEibner-Pressefoto/MarcelxEngelbrx EP_MET

21:48

Džejms Naneli sa "zapalio"!

Šuter crno-belih ponovo pogađa! Partizan njegovom trojkom ima novo najveće vođstvo, 50:39!

21:41

Partizan je ponovo u velikom naletu!

Početkom treće četvrtine, crno-beli vode 45:35 i čvrstom odbranom onemogućavaju Bajernu da napravi napade kakve želi. Naneli i Madar pogađali su u nizu i povećali vođstvo Beograđana na "plus 10" u 23. minutu.

Izvor: MN PRESS

21:26

Partizan reagovao pred poluvreme!

Crno-beli odlaze na poluvreme sa prednošću 39:33, nakon što su Džejms Naneli i Dante Egzum koristili slobodna bacanja na 14 sekundi do kraja. Veoma dobar rezultat za crno-bele u zaista "ratničkoj" utakmici u Minhenu

Izvor: MN PRESS

21:13

Jaramaz atraktivno za Bongu - nerešeno na početku 20. minuta!

Srpski plejmejker asistirao je u kontri saigraču, a on je zakucao za 33:33 uoči poslednjeg minuta pre pauze. Očekivano žestok meč u Minhenu.

21:07

Volden, pa Panter!

Kori Volden pogađa troju za domaće, a Kevin Panter odgovara sa poludistance. Partizan sada vodi 30:29, na tri minuta do poluvremena.

21:00

Jaramaz u dobroj šuterskoj formi

Bivši igrač Partizana vodi Bajern prvi put do tri poena prednosti (26:23), a Željko Obradović u 14. minutu poziva tajm-aut.

Izvor: MN PRESS

20:53

Pešić smiruje Grobare

Nakon nekoliko prekida meča zbog ubacivanja predmeta na parket, generalni menadžer Bajerna Marko Pešić prišao je navijačima Partizana - pretpostavljamo da je apelovao da ne bude ubacivanja i prekidanja igre.

Izvor: Sportklub/Screenshot

20:48

Bajern ušao u ritam, Vajler Beb za "minus 1" domaćih

Na isteku 9. minuta Partizanovo vođstvo smanjeno je na 16:15. Trinkijerijev tim trgao se posle tajm-auta, a seriju je pokrenuo "flouter" Ognjena Jaramaza

20:36

Naneli, pa Lesor!

Trojka Partizanovog šutera za 11:5, a onda i kucanje Matijasa Lesora posle ukradene lopte i kontre - 13:5 za srpski tim!

Izvor: MN PRESS

20:34

Odličan početak crno-belih!

Zek Ledej postavlja vođstvo Bajerna 6:2 u 3. minutu. Startna petorka Beograđana je Madar - Panter - Naneli, Ledej, Lesor.

20:03

Partizan bez Papapetrua, a Bajern?

Grčki krilni košarkaš Janis Papapetru zbog bolesti nije deo tima u Minhenu, uz već podrazumevano odsustvo Balše Koprivice, koji je na dugoj pauzi zbog mononukleoze. Sa druge strane, u Bajernu su na dan utakmice odlučili o eventualnom nastupu centra Otela Hantera, a protiv Barselone prošle nedelje nisu igrali ni Lučića, Elajas Heris i Andreas Obst.

Izvor: MN PRESS

19:59

Trifunović, Anđušić, Jaramaz - "Orlovi" na okupu

Bivši košarkaš Paritzana Ognjen Jaramaz družio se pred početak meča kao domaćin sa crno-belima, Urošem Trifunovićem i Danilom Anđušićem. Sva trojica su članovi reprezentacije Srbije kod Svetislava Pešića

19:56

Sjajan gest nemačkog kluba - najavio meč na srpskom

Na sajtu Bajerna je u znak poštovanja prema Partizanu i njegovim navijačima čitava najava ove utakmice objavljena na našem jeziku. Trinkijeri je bio trener Partizana, Vladimir Lučić kapiten, Ognjen Jaramaz i Kori Volden plejmejkeri, duboka je veza dva tima, a velika će biti i podrška crno-belima u Audi domu. Prema najavama od prethodnih dana, u dvorani će biti više od 1.500 navijača Partizana

Izvor: fcbayern.com

19:52

Trinkijeri imao smrtni slučaj, propustio meč

12-11 i u seriji je od tri pobede u nizu (Crvena zvezda, Asvel, Žalgiris). Sa druge strane, Bajern je u prošlom kolu izgubio protiv Barselone u gostima, bez Andree Trinkijerija koji nije sedeo na klupi zbog smrtnog slučaja

Izvor: MN PRESS

19:46

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Duel Bajern - Partizan počinje u 20.30 časova i pratite ga u tekstualnom prenosu uz MONDO.

Izvor: MN PRESS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije