• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAKRAMENTO OPET IMA DVA OL-STAR IGRAČA! MONDO podkast "Šesta lična" - Kupovi, kraljevi i kraljevi kupovi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična"

 Mondo podkast Šesta lična o NBA i kupu Izvor: MONDO

Da Edin odluta do Amerike, na to ste već navikli, i odatle smo se javljali. Ali sada je vrijeme za nešto sasvim drugačije – Edin se javlja iz Barselone, gdje na radnom zadataku uživo prati Kup Kralja, jedan od najuzbudljivijih turnira u evropskoj košarci!

Samim time, fokus ove emisije će biti malo više usmjeren na kup takmičenja, jer ovo je, na kraju krajeva kup sedmica. Pričaćemo, naravno, prije svega o Kupu Radivoja Koraća – u momentu dok vi ovo gledati, Zvezda i Partizan su vjerovatno već "dogovorili" ko će u finale. Ne možemo da predvidimo budućnost, pa smo se uzdržali od prognoza, ali smo barem pristojno analizirali ko bolje stoji pred ovaj derbi i ko ima više šanse za ulazak u finale. Oba tima imaju svoje adute, i znaju se već jako dobro. Svakako nas čeka odličan meč!

Naravno, koristimo priliku da malo popričamo i o Kupu Kralja, tradicionalno uvijek interesantnom takmičenju. Može li Barselona da odbrani trofej, i može li neko ko se ne zove Real Madrid da ih ugrozi? O ostalim kupovima smo tek pomalo, da se nađe, ali poželjeli smo sreću Aleksandru Džikiću u najavi i želja nam se ispunila – Hapoel Jerusalim osvojio je kup Izraela za 2023!

I prije nego što se pitate šta se dešava u NBA, pa ima i toga! Osvrnuli smo se na minuli „dedlajn“ i analizirali još ono malo poteza što nismo uhvatili prošle sedmice. Ni Miloš, ni Edin nisu deklarisani ljubitelji Ol-Star utakmice, ali biće tu ponešto da se probere tokom Ol-Star vikenda – prije svega ovdje mislimo na takmičenje u brzom šutiranju trojki, u kojem će neki navijati za Kevina Hertera svom snagom. A kad smo kod toga, da kažemo i da je ispravljena nepravda prema Dieronu Foksu, i da

Uživajte, pa se ubrzo javljamo opet iz studija!

Pogledajte

01:10:06
Šesta Lična – S5SP3
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC