• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUDI MOJI, KAKAV JE OVO KOŠARKAŠ!? Ima 219 cm, šutira trojke, a ako promaši - ZAKUCA! Tek stiže u NBA ligu... (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Viktor Vembanijama je sve zaludio svojom atraktivnom igrom.

 Viktor Vembanijama igrta odlično, šutira trojke i zakucava Izvor: Twitter/ActionNetworkHQ/Screenshot

Monako je "razbio" Metropolitan 87:68 (20:24, 20:13, 22:17, 25:14) u derbiju 27. kola francuskog šampionata, međutim poslije utakmice niko ne priča o sjajnoj igri tima Saše Obradovića. Trijumfom nad najvećim konkurentom za titulu, pošto su ASVEL-u oduzete dvije pobjede zbog finansijskih malverzacija, poslali su jasnu poruku pred plej-of, ali je bez obzira na sve u fokusu javnosti bio talentovani košarkaš Viktor Vembanijama.

Sve su prilike da će "čudo od djeteta" na predstojećem NBA draftu biti prvi pik pošto je pitanje da li se ikada pojavio košarkaš poput njega. Vembanijama je visok 219 centimetara, ali je nevjerovatno brz i skočan, dok je briljantan i sa loptom u rukama i kao od šale šutira trojke. Zbog toga ga NBA skauti prate već godinama, dok oko njega vlada toliki "hajp" da i se i prije dolaska u najjaču ligu svijeta priča o njemu, što nije bio slučaj recimo sa Lukom Dončićem oko koga je bilo mnogo skeptika, bez obzira što je došao kao najveća zvijezda Evrolige.

Vembanijama nije blistao kao što umije protiv Monaka i meč je završio sa osam poena, 14 skokova i tri asistencije, a čini se da su u Monaku dobro motrili na njega jer je za 35 minuta na parketu uputio samo devet šuteva. Tri od šest je pogodio za dva, dok je sva tri pokušaja za tri poena promašio, s tim da ga je jedan "proslavio".

Tako se poslije poraza i mršave partije u kojoj je trebalo da vidimo Vembanijamine domete ne priča o njegovoj statistici, nego o surovom atleticizmu. Šutirao je za tri poena, promašio, a potom se stvorio u reketu Monaka i zakucao!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC