• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Budućnost Partizan uživo prenos livestream ABA liga
 Budućnost Partizan uživo prenos livestream ABA liga

PARTIZAN 2 SEKUNDE PRIJE KRAJA OVJERIO PRVO MJESTO! Crno-bijeli kroz DRAMU za pamćenje stigli do pol-pozicije u ABA ligi

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan pobijedio Budućnost košem Kevina Pantera dvije sekunde prije kraja četvrte četvrtine!

 Budućnost Partizan uživo prenos livestream ABA liga Izvor: MONDO/Teodora Orlandić
21:35

Partizane, sada u Madrid!

Pred crno-belima sada je vikend odmora i pripreme za gostovanje Real Madridu u utorak i četvrtak, na početku plej-ofa Evrolige.

21:24

Statistika igrača

  • BUDUĆNOST: Rejnolds, Bel-Hejns 12, Šehović, Atić 8, Kaba 9, Lazić 1, O'Brajen 4, Jagodić-Kuridža 5, Drobnjak 2, Popović 8, Grin 31 (5/10 za tri), Kamenjaš 2.
  • PARTIZAN: Vukčević, Ledej 12, Avramović 8, Panter 14 (3/4 za tri), Smailagić 8, Papapetru 11 (2/2 za dva), Egzum 5, Naneli 2, Lesor 13, Trifunović 6, Anđušić, Madar 4.
21:19

Partizan je prvi i tu ostaje!

Pobedom u Podgorici, crno-beli su zakazali seriju sa Studentskim centrom u plej-ofu ABA lige, koji bi trebalo da počne sledeće nedelje. Sa druge strane, ovaj rezultat je učinio rezultatski nevažnim gostovanje Crvene zvezde Meridianbet Cedeviti Olimpiji u ponedeljak, jer crveno-beli više ne mogu da stignu i prestignu tim Željka Obradovića. Ovako izgleda tabela:

21:16

Šta smo upravo videli!?

Delovalo je da je gotovo kada je Zek Ledej dao trojku za "plus 7" Partizana na 63 sekunde do kraja!

Delovalo je da je gotovo i kada je Ledej stao da izvede dva slobodna bacanja, 9 sekundi pre kraja, pri vođstvu Partizana 81:78!

A gotovo je bilo tek kada je plejmejker Budućnosti napravio faul na Kevinu Panteru na polovini terena, što je kapiten Partizana iskoristio da ubaci jedno slobodno bacanje, za konačnu pobedu crno-belih 83:82!

Nekad evroligaški šuter Budućnosti Erik Grin dao je 31 poen, pravio je čuda u poslednjem minutu, dao dve trojke (drugu uz prekršaj) i nekoliko puta izbijao Partizanu "viđenu" pobedu iz džepa. A onda kada je bilo najvažnije, Panter je postao heroj crno-belih, a Bel-Hejns tragičar Podgoričana.

21:09

PANTER POGAĐA BACANJE, PARTIZAN JE POBEDIO I PRVI JE!

Kevin Panter je sa linije penala doneo pobedu Partizanu na 2 sekunde pre kraja, 83:82! Promašio je prvo, pogodio drugo i tu je bio kraj završnice za infarkt!

Petar Popović pokušao je da donese pobedu Budućnosti šutem preko pola terena i nije bio ni blizu - tu je bio kraj meča u kojem je Partizan pobedom "overio" prvo mesto na tabeli pred plej-of i imaće prednost domaćeg terena kroz čitavu borbu za titulu ABA lige.

21:07

Kakva drama - faul na Panteru!

Prekršaj plejmejkera Budućnosti na kapitenu Partizana na dve sekunde do kraja! Imaće Panter dva bacanja pri rezultatu 82:82!

Izvor: MN PRESS

21:05

Grin sada pogađa - NEREŠENO na 3 sekunde do kraja!

Željko Obradović traži tajm-aut da nacrta poslednji napad crno-belih! Podsetimo, Partizan je imao "plus 7" pred poslednji minut utakmice, a 9 sekundi pre kraja imao je "plus 3" i dva slobodna bacanja Zeka Ledeja. On je iskoristio jedno, a onda je Papapetru faulirao Grina na šutu za tri poena, koji je Amerikanac Budućnosti pogodio, kao i slobodno bacanje.

21:03

NEVEROVATNO! Budućnost ima bacanje za izjednačenje

Erik Grin je pogodio trojku uz faul za 81:82, uz prekršaj Papapetrua, koga je Panter praktično gurnuo na Grina! Još 3 sekunde do kraja!

21:01

Lesor promašuje, a onda promašuje i Budućnost!

Francuz je promašio dodatno slobodno bacanje, Zek Ledej je odmah faulirao O'Brajana, koji takođe promašuje oba! Ostaje 81:78 za crno-bele na 9 sekundi do kraja.

21:00

Lesor!

Francuz je poentirao uz prekršaj Grina, za vođstvo Partizana 81:78 na 13 sekundi do kraja!

20:59

Serija Budućnosti 6:0 za manje od pola minuta!

Grin je pogodio i posle prodora, da vrati Budućnost na poen zaostatka (78:79) na 31 sekund do kraja. Sada Partizan ima loptu, posle tajm-auta Željka Obradovića.

20:57

Ipak šansa za Budućnost!

Budućnost je prišla na 76:79 i ima loptu na 39 sekundi do kraja!

Panter je loše dodao loptu, Grin ju je uhvatio, istrčao kontru i iznudio nesportski faul Zeka Ledeja, koji je napravio prekršaj sa leđa rivalu. Grin je potom iskoristio jedno bacanje.

20:54

Erik Grin daje nadu Budućnosti!

Najbolji strelac Podgoričana odmah je pogodio trojku posle tajm-auta, za "minus 4" Budućnosti (75:79). Partizan ima loptu i kreće u napad.

20:52

Panter za Ledeja, za OVERU pobede i prvog mesta!

Panter je iz reketa izbacio loptu u ćošak, gde ju je dočekao Zek Ledej, pa ubacio trojku za velikih 79:72 pred poslednji minut!

Izvor: MN PRESS

20:48

Panter hladan kao led!

Kad je teško, Partizanov kapiten nalazi prostor na distanci i ponovo pogađa - ovog puta za tri, za vođstvo 74:70 na dva minuta i 16 sekundi do kraja.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

20:45

Važan koš Kevina Pantera

Crno-beli vode 71:68 na tri minuta do kraja.

Partizanov kapiten potpuno smiren "preskače" šut za tri poena, bira teži pokušaj sa distance i kao i obično - pogađa.

Izvor: MN PRESS

20:42

Sjajni potezi Matijasa Lesora

Francuz je najpre blokirao Kabu, pa "vratio u koš" promašaj Zeka Ledeja, za vođstvo Partizana 69:68. Jako važni poeni Partizanovog centra u 36. minutu.

Izvor: MN PRESS

20:40

Trojka na trojku - Ledej čuva vođstvo!

Petar Popović ubacio je trojku za vođstvo Budućnosti 66:64, a Ledej je odmah odgovorio trojkom za 67:66 za srpski tim.

Još pet i po minuta do kraja!

20:39

Lesor vraća prednost Partizanu!

Promašaji plejmejkera Budućnosti Bel-Hejnsa, a na drugoj strani serija faula na Matijasu Lesoru! Francuz to koristi da vrati prednost crno-belima, 64:63. Tri puta zaredom Francuz pogađa jedno od dva penala. Domaćin je uveliko u bonusu dok se bliži kraj meča.

U toku je 35. minut.

20:37

Preokret - Budućnost vodi!

Erik Grin ubacuje treću trojku, za vođstvo Budućnosti 63:62 na sedam minuta do kraja! Podgoričani prvi put u prednosti od uvodnih minuta utakmice.

20:32

Još jedna trojka Erika Grina!

Budućnost je na "minus 1" (60:61). Bivši šuter Olimpijakosa, Valensije i Fenerbahčea stvara velike probleme crno-belima u drugom delu meča. Ponovo je ubacio trojku, za samo poen zaostataka.

Izvor: Profimedia/Güven Yılmaz / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

20:28

Otvoreno je sve pred 4/4!

Budućnost je dobila treću četvrtinu 25:17 i tako prišla na tri poena minusa. Rezultat je 56:59 pred poslednja 10 minuta košarke u "Morači", a nakon koša Treja Bel-Hejnsa o tablu, praktično uz zvuk sirene.

20:21

Smailagić brani vođstvo Partizana!

Imala je Budućnost šansu da povede, Erik Grin je promašio "otvorenu" trojku pri rezultatu 51:53, a onda je Alen Smailagić uhvatio loptu i iznudio nesportski faul! Važni momenti meča u 28. minutu!

20:19

Budućnost se primakla, a Panter joj odgovorio!

Budućnost je pred završnicu treće četvrtine prišla na 47:50, a onda je Kevin Panter pogodio tešku trojku za mirnijih 53:47 za crno-bele. Ipak, Budućnost je u naletu dok odmiče 28. minut

20:12

Lesor odbija nalet Budućnosti

Primakli su se domaći na "minus 6" (42:48), pre svega uz dobar ritam Erika Grina, a Lesor je posle ofanzivnog skoka uspeo da bar privremeno zaustavi tu ofanzivu Podgoričana

Izvor: MN PRESS

19:46

Na poluvremenu, Partizan vodi 41:31

Trojkom Erika Grina u finišu druge četvrtine Budućnost je uspela da ublaži minus, mada ipak odlazi na pauzu sa dvocifrenim zaostatkom

19:41

Smailagić razbija Budućnost!

Džejms Naneli sjajno je našao Smailagića, koji je alej-up zakucavanjem oduševio sve na klupi crno-belih! Sve veća prednost Partizana - 39:25 na dva minuta do kraja!

19:33

Smailagić u prvom planu

Poentirao je Partizanov centar pored Francuza Alfe Kabe i doneo crno-belima prednost 30:22 na polovini druge četvrtine

19:27

Partizan rutinski povećava prednost

Većim doprinosom centara, Partizan stiče vođstvo 25:17. Potpuno sami u reketu Budućnosti ostajali su Zek Ledej i Alen Smailagić i koristili to lakim zakucavanjima kao na zagrevanju. Petar Mijović zove tajm-aut u 13. minutu utakmice.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

19:20

Veliki promašaj Nanelija, za kraj 1/4

Partizan vodi 19:15 posle 10 minuta košarke. Uz zvuk sirene pokušao je da pogodi Džejms Naneli, ali je promašio ceo koš sa poludistance, kao da ga je nešto u trenutku dekoncentrisalo.

19:14

Rafal trojki crno-belih

Zek Ledej je pogodio trojku, pa asistirao Danteu Egzumu za još jednu, za vođstvo crno-belih 14:11 u 8. minutu utakmice. Već četiri trojke su postigli Beograđani u Morači

Izvor: MN PRESS

19:09

Partizan polako hvata zalet

Posle pet minuta košarke u Morači, rezultat je 8:8. Trojkama Uroša Trifunovića i Kevina Pantera, crno-beli se mirno vraćaju nakon početnog minusa 2:6.

Izvor: MN PRESS

19:01

Za Budućnost nema rezultatskog značaja

Podgoričani su sigurno treći na tabeli pred ple-of i igraće protiv Mege u doigravanju

19:00

Ovako izgleda tabela pred poslednji Partizanov meč

18:59

Budućnost sa novim trenerom

Podgoričane je u danima pred meč preuzeo Petar Mijović, nakon iznenadnog odlaska Vlade Jovanovića, bivšeg trenera Partizana. Budućnost je u prethodna dva meča ispala iz Evrokupa u Nemačkoj, a potom izgubila od "fenjeraša" ABA lige kod kuće, Borca iz Čačka.

Izvor: Youtube/KK Budućnost

18:58

Partizan "overava" prvo mesto na tabeli

Trijumf u današnjem meču doneće crno-belima prednost domaćeg terena kroz čitav plej-of. Na pol-poziciji čak 12 godina nije dočekao završnicu regionalnog takmičenja.

Izvor: MN PRESS

18:57

Dobro došli u tekstualni prenos

Duel Budućnosti i Partizana počinje u 19 časova, pratite ga u tekstualnom prenosu uz MONDO

UKRATKO

  • Budućnost - Partizan 82:83
  • Crno-beli prvoplasirani dočekali plej-of
  • Panter odlučio dramu u Morači
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije