• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"HTJELI SMO DA ODGODIMO UTAKMICU, NISU NAS RAZUMJELI" FMP objavio saopštenje: Evo zašto ćemo igrati na dan žalosti

Klub iz Železnika se oglasio pred meč plej-ofa ABA lige

 FMP o igranju na dan žalosti Izvor: MN PRESS, Nik Moder/Sportida

KK FMP saopštio je da će u subotu od 20 igrati drugi meč plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije jer slovenački tim i regionalno takmičenje nisu htjeli da odlože utakmicu.

"Želja KK FMP SoccerBet bila je da se utakmica pomjeri za ponedjeljak, ali nažalost klub nije naišao na razumijevanje od strane rivala i regionalnog takmičenja", poruka je iz Železnika.

"U danima kada je cijela naša država zavijena u crno, u FMP Areni će se podbaciti lopta što smo kao klub smatrali neprikladnim. Ipak, sve što je do KK FMP SoccerBet, a to su jasni protokoli koje zakon Republike Srbije nalaže u danima žalosti, biće u potpunosti ispoštovani. Stručni štab i igrači, uprkos bujici emocija koja ih je preplavila kao i čitav naš narod daće sve od sebe da klub i Srbiju predstave u najboljem svjetlu u ovom teškom momentu", takođe je saopšteno.

Poslije poraza u Ljubljani u prvom meču (77:87), "panteri" moraju da pobijede da bi izborili "majstoricu". Trener Nenad Stefanović priznao je da u situaciji kakva je trenutno u zemlji nije lako razmišljati samo o košarci.

"Potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču sa nama. Vjerujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno u subotu’".

Čarls Džekins govorio je o značaju utakmice. "Stručni štab je uradio sjajan posao i ukazao nam na greške koje smo pravili. Napravili smo plan igre i ostaje nam da ga primenimo primijenimo na terenu"

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC