• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUDUĆNOST ČEKA ZVEZDU: Ništa od "majstorice", ponovo ćemo gledati regionalne derbije?

Autor Dragan Šutvić

Budućnost je eliminisala Megu i sada prati rasplet u seriji Zadar - Crvena zvezda Meridianbet

 budućnost pobijedila megu Izvor: MN PRESS

Budućnost je pobijedila Megu i u Beogradu 82:80 i poslije velikog preokreta se plasirala u polufinale plej-ofa ABA lige, u kojem će čekati boljeg iz serije u kojoj se sastaju Zadar i Crvena zvezda. Pred crveno-bijelima je gostovanje Zadru u ponedjeljak i u slučaju da pobijede, igraće za finale protiv Podgoričana, sa kojima su se prethodnih godina često sretali u finalima i izgradili rivalstvo koje je nerijetko prelazilo granice fer-pleja i sporta uopšte.

Budućnost je u dva meča izbacila Megu, iako je tim Marka Baraća u Sremskoj Mitrovici u nedjelju uveče vodio čak 17 poena razlike u 20. minutu (46:29). Podgoričani su do završncie treće četvrtine istopili tu razliku, a onda su u 32. minutu preuzeli vođstvo i odbranili ga. Amerikanac Ahmad Rori ubacio je 22 poena na oproštajnom meču Mege u ABA ligi za ovu sezonu, tokom koje je zauzela šesto mjesto u ligaškom delu, sa skorom 12-14. Beograđani su ove sezone imali i zvanično najperspektivnijeg igrača lige Nikolu Đurišića, kome je tu nagradu dao bivši kapiten Mege, Rade Zagorac.

Sa druge strane, najbolji igrač Mege bio je upravo Zagorčev nekadašnji saigrač iz Mege, francuski centar Alfa Kaba, koji je ubacio 16 poena uz devet skokova. Dvocifreni je bio i američki šuter Erik Grin sa 14 poena, a po 11 su ubacili reprezentativac Srbije Marko Jagodić-Kuridža i američki krilni košarkaš Džalil O'Brajen. Budućnost će sada mirno u ponedjeljak ispratiti Zvezdino gostovanje Zadru od 17 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC