• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Peđe Stojakovića oduševljen Tristanom! Preporučuje se za NBA, pa stigla poruka za brata: "Zajedno jurimo snove!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mlada nada srpske košarke Tristan Vukčević istakao se na "probnoj" utakmici u NBA.

 Sin Peđe Stojakovića hvali Tristana Vukčevića Izvor: MN Press/YouTube/FOX40 News/Screenshot

Mladi košarkaš Partizana Tristan Vukčević napustio je tabor crno-bijelih usred četvrtfinalne serije ABA lige protiv Studentskog centra kako bi otputovao u SAD. Vukčević učestvuje na treninzima i utakmicama uoči NBA drafta (takozvani "Draft Combine") koji se održavaju svake godine u ovo vrijeme i služe skautima, trenerima operativcima američkih klubova da bolje vide igrače koje će potom birati.

Sudeći po do sada viđenom, Vukčević je ostavio sjajan utisak pošto je na prvoj utakmici postigao 21 poen za samo 16 minuta na parketu, pogađajući pritom i tri trojke. To je pratio još jedan srpski košarkaš koga u narednim godinama očekuje poziv iz NBA, pošto je Andrej Stojaković tek izabrao koledž.

"Mnogo sam ponosan na mog brata, Tristana Vukčevića", napisao je Andrej Stojaković, na šta mu je Vukčević odgovorio: "Kao što smo rekli, zajedno jurimo snove od kada smo prohodali i propričali". Takođe, analitičar ESPN-a takođe komplimentima zasipao talentovanog igrača Partizana: "Veliki uticaj u malo akcije za Tristana Vukčevića koji je pokazao sjajne vještine za dvometraša. Nema mnogo visokih igrača na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju sa različitih pozicija onako kako on može".

Vukčević je inače bio i najefikasniji u svojoj ekipom Hajns nad ekipom Ričman 122:95 na "draft kombajnu" u Čikagu, iako je meč počeo sa klupe i odigrao najmanje minuta. Pogodio je osam od deset šuteva i imao još dva skoka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC