• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimac Grobara dolazi na finale ABA lige! Javio se na srpskom, a navijači u transu: "Dođi, brate naš dobri!"

Autor Dušan Ninković

Čim se bude znalo u kojim terminima će se igrati finale ABA lige, nekadašnji igrač Partizana će moći da planira put u Beograd.

 Boris Dalo dolazi na finale ABA lige Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su pobjedom nad Cedevita Olimpijom zakazali okršaj protiv Crvene zvezde u finalu ABA lige i sada ostaje samo da vidimo kada će se ti mečevi igrati. Zakazan je hitan sastanak kako bi se odredili termini, jer je neizvodljivo da ABA i KLS budu na programu u isto vrijeme, a finale regionalnog takmičenja želio bi da gleda i Boris Dalo.

Bivši košarkaš Partizana ostao je u srcima navijača zbog svoje borbenosti i legendarnih izjava koje je davao na srpskom, a sada ih je ponovo kupio. On želi da doputuje u Beograd i isprati mečeve dva najbolja tima u regionu, ali i da pruži podršku crno-bijelima za koje je svojevremeno nastupao. Prisejtite ga se iz tih dana.

Njegova reakcija naišla je na oduševljenje navijača, koji su sa mnogo lijepih riječi prokomentarisali ovaj plan. "Hoću da dolazim, kad igramo", upitao se Boris Dalo na svom Tviteru.

Ubrzo se javio Danilo Anđušić koji mu je odgovorio "Čekamo te", a za njim i brojni navijači pa bismo francuskog košarkaša stvarno mogli da vidimo u Beogradu kada se bude igrala finalna serija ABA lige, inače posljednji Partizanovi mečevi u ovoj sezoni. Pogledajte tvit:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC