• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN HOĆE DA IGRA I TRAŽI JEDNO OD ABA LIGE! Evo kada konačno počinje finale i šta je u klub stiglo iz Arene

Konačno nema nikakvih nedoumica.

 Partizan pristao na termin odigravanja ABA lige Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan se kratko oglasio i pristao na termin odigravanja finala ABA lige! U kratkom saopštenju za javnost su samo naveli da je odlukom ABA lige finalna serija zakazana za 13. jun i pozvali svoje navijače da kupe ulaznice za prvi meč na kome su domaćini. 

Do problema oko odigravanja finala ABA lige došlo je zbog podudaranja kalendara dva takmičenja - Superlige Srbije i ABA lige. Prvobitno je finale bilo zakazano za dan ranije, 12. jun, ali je u dogovoru čelnika ABA i KLS nađeno kompromisno rješenje i finale je pomjereno. 

"Nakon odluke koju je na osnovu svojih ovlašćenja utemeljenih u internim aktima ABA lige donio njen sportski direktor Milija Vojinović, finalna serija regionalnog šampionata će umjesto 12. juna, početi dan kasnije. To znači da će Partizan Mozzart Bet napad na titulu šampiona AdmiralBet ABA lige početi 13.06. od 20 časova u Štark areni", navodi se u saopštenju KK Partizan. 

Partizan ima jedan zahtjev što se tiče novih datuma, a to je da majstorica bude pomjerena za dan ranije. 

"Kao što je od juče poznato, Partizan Mozzart Bet je izričito bio protiv pomjeranja ranije određenih termina za početak finalne serije. Iako klub ne smatra da će odlaganjem od 24 sata iko išta epohalno dobiti ili izgubiti, bila je stvar sportskog duha i principijelnosti da se bude protiv ovakvog scenarija.

Nakon određivanja termina eventualne četvrte i pete utakmice, Partizan Mozzart Bet se obraća ABA ligi da datum odigravanja eventualne „majstorice“ pomjeri sa 23. na 22. jun", ističe se u tekstu na sajtu KK Partizan. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC