• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda-FMP uživo prenos Arenasport finale KLS
 Crvena zvezda-FMP uživo prenos Arenasport finale KLS

Zvezda osmi put zaredom prvak Srbije: Crveno-bijela šetnja kroz Železnik, pa Partizan za treći trofej!

Crvena zvezda je osvojila titulu u domaćem prvenstvu i sada će okreće regionalnom finalu.

 Crvena zvezda-FMP uživo prenos Arenasport finale KLS Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je osvojila košarkaško prvenstvo Srbije pošto je i u drugom meču finala savladala FMP. "Panteri" su se dobro držali i dugo su odolijevali crveno-bijelima, ali na kraju je tim Duška Ivanovića slavio 82:72 (23:27, 20:9, 18:19, 21:17) i tako je ponovo odbranio domaću titulu.

Ovo je osma titula u nizu za Crvenu zvezdu koju je do druge pobjede nad klubom iz Železnika vodio Luka Mitrović sa 16 poena, inače i MVP finalne serije. Osim njega dobar doprinos dao je Ben Bentil sa 14 poena, dok su dvocifreni bili Kampaco i Nedović sa po 11 poena, s tim da je Argentinac kraj svog imena imao i sedam asistencija. Vildoza, sa druge strane, nije nastupio na ovom meču zbog povrede koju je zaradio u prvom meču finala.

Crvenoj zvezdi sada predstoje borbe za titulu u ABA ligi gdje će finalna serija protiv Partizana početi već u utorak u Areni kada će crno-bijeli biti domaćini.

14:27

Pogledajte fotografije slavlja!

13:54

KRAJ MEČA - 72:82!

Crvena zvezda je odbranila titulu u KLS i po 23. put postala šampion Srbije! 

13:47

36. minut - Blizu je kraj finala...

Iako nije tako delovalo u većem delu meča, Crvena zvezda je na korak od upisivanja ubedljive pobede u Železniku, a samim tim i osvajanja titule u KLS! Na četiri minuta do kraja meča Zvezda imaubedljivih 77:62!

13:29

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 55:61!

Napadi FMP-a na početku trećeg perioda napravili su ogromne probleme Zvezdi i "Panteri" su ponovo stigli do prednosti, ali ona nije potrajala. Aktuelni šampion Srbije pred poslednjih deset minuta meča ima šest poena prednosti i već danas u Železniku bi mogao da stigne do nove titule.

13:11

25. minut - Furiozan FMP!

Za skoro pet minuta igre u trećoj deonici Crvena zvezda je postigla samo dva poena, a Panteri su u Železniku pronašli način da to iskoriste. Impresivna serija tokom koje su za nešto više od četiri minuta postigli 14 poena donela je domaćoj ekipi pet poena prednosti u finalnom meču.

12:48

POLUVREME - 36:43!

Crveno-beli su uspeli u drugoj četvrtini da preokrenu situaciju u sovju korist i sada u Železniku imaju prednost koja može da im donese novu šampionsku titulu!

12:34

15. minut - Vodi Zvezda!

Iako su gosti bili u podređenom položaju tokom prve deonice, a FMP imao priliku da se približi i dvocifrenoj prednosti, Zvezda se vratila u meč. Čini se lakše nego što se očekivalo, aktuelni šampion Srbije je istopio prednost, stigao do 36:31 i naterao Stefanovića da zatraži tajm-aut.

12:20

KRAJ ČETVRTINE - 27:23!

FMP ima prednost protiv Crvene zvezde, nakon prvih deset minuta igre. Mogla je ona da bude i ubedljivija, samo da su Panteri imali više koncentracije u finišu ovog perioda.

12:13

7. minut - Drugačije!

Za razliku od prvog meča u kojem je Crvena zvezda veoma rano stigla do prednosti i najavila kako će se odbijati susret, u Železniku je "druga pesma". FMP-u mnogo više prijaju koševi u njihovoj hali, pa nakon sedam minuta igre u beogradskom predgrađu "panteri" imaju ubedljivih 24:16!

12:01

1. minut - Počinjemo!

Pratimo drugi meč finalne serije KLS između FMP-a i Crvene zvezde.

11:55

Bez srpskih sudija!

Prethodnih dana se najavljivalo, a juče dobilo i zvaničnu potvrdu - srpske sudije neće biti delegirane za finalne mečeve regionalnog takmičenja. Četvorica arbitara su saoštili ligi da nisu u mogućnosti da sude utakmice Partizana i Crvene zvezde!

11:40

Odmah počinje ABA!

Ukoliko danas stignu do pobede, igrači Duška Ivanovića će se odmah okrenuti obavezama u ABA ligi. Crvenu zvezdu čeka finalna serija protiv Partizana, a mečevi u borbi za regionalni trofej počinju već 13. juna.

11:25

Prvi meč!

CRvnea zvezda je u prvom meču ubedljivo savladala FMP (94:70), pa u Železniku ima meč loptu za titulu.

11:05

Dobar dan!

U neobičnom terminu za srpski sport, FMP i Crvena zvezda igraju finale domaćeg prvenstva. Nakon pobede crveno-belih u hali "Aleksandar Nikolić" drugi meč serije se igra u Železniku, a Zvezda na meču koji počinje u podne ima priliku da obezbedi novu titulu. Meč pratite uz MONDO, u tekstualnom prenosu.

UKRATKO

  • FMP - Crvena zvezda 72:82
  • Zvezda je šampion
  • ABA finale počinje 13. juna
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije