• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlade Đurović: Plašim se kako će se završiti ako Zvezda bude vodila. Jedva čekam majstoricu, ali strepim!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poznati srpski trener sa velikim iščekivanjem govori o "majstorici" Partizana i Crvene zvezde Meidianbet, ali i priznaje da ga je strah od eventualnog haosa.

 Vlade Đurović - Plašim se kako će se završiti ako Zvezda bude vodila Izvor: MN Press/TV Arena sport

Poznati srpski trener Vlade Đurović je poslije pobjede Crvene zvezde Meridianbet protiv Partizana u četvrtom meču finala, rekao je da je prognozirao da će biti igrana "majstorica". Upitan za to šta očekuje od predstojećeg i posljednjeg meča ove iscrpljujuće serije i sezone, trofejni stručnjak rekao je za TV Arena sport da jedva čeka da gleda tu utakmicu, ali i da strepi od nje.

"Biće žestoko, plašim se kako će se sve završiti. Ako Partizan bude vodio sve vrijeme i dobio, nema problema. A ako ne bude vodio, a Zvezda bude vodila, biće svašta. I Zvezda je večeras vodila, 30 sekundi do kraja, na 11 razlike za Zvezdu, onda se tu nađe neko 'pametan'... I sudije, daj uruči loptu da se završi više. Oni su te 32 sekunde čekale pet minuta i zadržale sve nas, samo čekale da se još nešto desi. Naelektrisano je, ne može da bude mirno kad igraju Partizan i Zvezda, nema tu nikakvih šansi. Moraju da budu najbolje sudije, da bude najbolje obezbjeđenje, daj Bože da sve bude bolje. Peta utakmica, za prvaka, mi nemamo većeg prvaka od ABA lige. Dva vrhunska tima, mislim da će to gledati cela Evropa, sem Španije, Italije i nas svi su završili", rekao je Đurović.

Koliko će povreda Janisa Papapetrua poremetiti crno-bijele?

"Ne znam šta je sa Papapetruom, pretpostavljam da će igrati. Obradović je vidio da teško može da dobije utakmicu kako mu je bila raspoložena ekipa. Dugo je držao Pantera na klupi, odmarao ga, Egzum, Madar bili su na klupi, Koprivica igrao poslije dugo vremena, Trifunović malo ušao, Anđušić je bio tu, a najviše Avramović. Time je poštedio igrače za petu utakmicu, niko se nije pretrgao od napora, međutim za dva dana je utakmica. Mnogo se više fizički i emotivno istrošio Kampaco nego Egzum. Ako Nedović ne bude igrao neuporedivo bolje, a mora da igra, teško se piše Zvezdi i teško je skupiti poene koji će biti potrebni bez njegovih poena. Jedva čekam tu utakmicu, da bih kao košarkaški čovjek uživao, a sa druge strane - strepim od toga šta će se dešavati", rekao je Đurović.

Duel u Štark areni obeležila je još jednom zapaljiva atmosfera, pune tribine, uvrede za gostujući tim i incident u završnici koji je pretio da meč učini još dužim od dva sata, koliko je trajao. Tada je jedan navijač Zvezde skočio ka Aleksi Avramoviću, a sudije su poslije kraćeg prekida dopustile da se meč završi. Poslije toga su košarkaši Zvezde ispratili igrače Partizana iz dvorane, Željko Obradović je napustio salu za konferencije poslije burnog obraćanja, a košarkaši Partizana provocirali su Filipa Petruševa dobacivanjima i oponašanjem policijske sirene dok su prolazili pored njega. Peta i posljednja utakmica finala biće odigrana u četvrtak, od 20 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zuja

Ne boj se Vlado, neće Zvezda voditi 😂😂😂

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC