• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće kvote za finale ADMIRALBET ABA LIGE: PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA!

Autor Haris Krhalić

Registruj se na AdmiralBet, preuzmi aplikaciju i zgrabi najveći bonus dobrodošlice – 50 KM BEZ DEPOZITA!

 aba liga finale Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

Veliko finale AdmiralBet ABA lige je pred nama od 20h: Partizan – Crvena zvezda. Atmosfera u „Štark areni“ definitivno je naelektrisana, jer igra se peti meč, tj. „majstorica“.

Razlog koji dodatno „pali“ atmosferu večeras jeste da je ovo utakmica koja se igra za istoriju i premoć. Obje beogradske ekipe šest puta do sad su podizale pehar, a ko će to uraditi večeras ostaje da se vidi.

Finale AdmiraBet ABA lige zagarantovano je tipovano najvećim kvotama, isključivo u AdmiralBet-u, a ponuda specijala za Partizan – Crvena zvezda, vrhunska je šansa za profit.

Ukoliko želite da zaigrate najveće kvote za finale AdmiralBet ABA lige, neophodno je da imate registrovan nalog na admiralbet.ba, zato pravac na registraciju jer osvajate poklon dobrodošlice od 50 KM BEZ DEPOZITA!

Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

Na kraju regularnog dijela sezone, Partizan je finiširao kao prvoplasirani, te to im daje  dodatnu prednost večeras, jer su domaćini sa podrškom svojih navijača u odlučujućem meču. Ipak, treba napomenuti da su crveno-bijeli na mnogo lakši način došli do finala, gdje su pobjedama od 2:0 protiv Zadra i Budućnosti, ali i nakon povratka iz zaostatka od dvije utakmice u finalu, sad su u prilici da odnesu slavu.

Treba svakako priznati, da je Partizan imao mnogo intezivniju sezonu kad se uzme u obzir Euroleague, gdje su bili gotovo na korak plasmana na Final4. Na svom putu do finala AdmiralBet ABA lige savladali su rezultatima 2:1, prvo KK Studentski centar Derby, a zatim Cedevitu Olimpiju.

Večeras se svakako očekuje i prava šuterska utakmica, gdje crno-bijele predvode K. Punter, D. Exum, M. Lessort, A. Avramović, dok su na drugoj strani F. Campazzo i L. Vildoza od kojih se najviše očekuje.

Ono što obavezno morate iskoristiti večeras, svakako je tipovanje na igrače, jer samim odigranim tiketom osvajate 20% FREEBET-a!

Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

 AdmiralBet – više od igre!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC