• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOTOVO JE - TEO ZAVRŠIO SA VIRTUSOM I ITALIJOM! Miloš ponovo slobodan, Zvezda ima posljednju šansu za potpis?!

Jedan od najboljih evropskih igrača u posljednjih petnaestak godina Miloš Teodosić još jednom je na tržištu i vjerovatno traži klub u kojem će završiti karijeru.

 Miloš Teodosić slobodan igrač Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Košarkaši Virtusa su u sedmoj utakmici finalne serije italijanskog prvenstva poraženi od Olimpije iz Milana, a to je bio i posljednji meč Miloša Teodosića (36) u klubu iz Bolonje. Nakon što je milanski tim stigao do pobjede (67:55) i titule, završila se sezona Virtusa i četvorogodišnja saradnja koju su imali sa srpski plejmejkerom, svojevremeno jednim od najboljih igrača u evropskoj košarci!

Po pisanjima brojnih medija prethodnih nedelja, upravo će kraj ugovora Teodosića i Virtusa otvoriti šansu Crvenoj zvezdi, koja već godinama želi da vidi košarkaša iz Valjeva u crveno-bijelom dresu. Navodno, ovog ljeta će Zvezda biti bliže nego ikada potpisu sa dugogodišnjim reprezentativcem Srbije, koji polako razmišlja o kraju karijere.

Moguće je da do njega dođe baš u voljenom dresu, pošto Miloš Teodosić u ranijoj fazi karijere nije skrivao da je navijač Zvezde. Svojevremeno je odlazio na mečeve fudbalskog kluba crveno-bijelih, dok su ga navijači na košarkaškim utakmicama gotovo uvijek dočekivali sa maksimalnim poštovanjem. Taj odnos malo se pokvario kada je lucidni organizator igre odlučio da obnovi vjernost sa Italijanima, umjesto da se vrati u srpsku košarku. 

Teodosić je u bogatoj karijeri nosio dres FMP Železnika, bio na pozajmici u čačanskom Borcu i zatim nastupao za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, Los Anđeles Kliperse i Virtus. U Bolonji je od 2019. godine kada se vratio iz NBA, a 2021. godine je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa klubom.

Kao igrač CSKA je bio šampion Evrope, u dresu Olimpijakosa MVP Evrolige, a brojni impresivni rezultati obilježili su mu karijeru. Izabran je u idealnu petorku decenije Evrolige, tri puta je biran u idealnu petorku sezone, a po brojnim kriterijumima istorijski spada u sam vrh evropskih takmičenja. Kao reprezentativac Srbije osvojio je tri srebrne medalje - na Evropskom prvenstvu, Mundobasketu i Olimpijskim igrama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC