• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Selektor Srbije Svetislav Pešić prvo obraćanje Mundobasket
 Selektor Srbije Svetislav Pešić prvo obraćanje Mundobasket

PEŠIĆ DIGAO GLAS - JA ZNAM DA VI HOĆETE O TOME... Selektor se prvi put obratio sa Mundobasketa, jedno mu zasmetalo!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Selektor Pešić i kapiten Bogdanović danas su se obratili direktno iz Manile, prvi put od odlaska na Svetsko prvenstvo u košarci. Od reportera MONDA sa Mundobasketa, Nikole Lalovića.

 Selektor Srbije Svetislav Pešić prvo obraćanje Mundobasket Izvor: Kurir/Dado Đilas

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić i kapiten tima Bogdan Bogdanović obratili su se danas javnosti prvi put iz Manile gde se od 25. avgusta održava Svetsko prvenstvo. Pešić je ponovio da je cilj Srbije da se plasira na Olimpijske igre i dodao je da je zdravstveni bilten u timu dobar. Čitavu konferenciju pročitajte klikom na karticu "razvoj događaja".

14:53

Manila 1978?

"Da vam iskreno kažem to je daleka prošlost, Svi se sećaju fantastičnog usepha sa tom generacijom iu tom generacijom. Ovo je 45 godina posle toga, ja znam da volite da pričate o prošlosti", rekao je Pešić na pomen Mundobasketa u Manili pre 45 godina. 

14:52

Zdravsteni bilten?

"Zdravstveni blten je dobar za sada, videćemo kako će se rešavati neki mali problemčići i nadam se da ćemo sutra da budu na raspolaganju...".

14:46

Neki igrači nisu mogli...

"Dešavalo se na početku priprema da na nake igrače nismo mogli da račuinamo i stvarno mi je žao zbog toga, ali to je sada prošlost i da vidimo šta je sada i šta se sada dešava. Na kraju je to bilo dosta dobro, igrači su prihvatili naš sistem, a najvažnije je da mi znamo da smo mi tu zbog njih, a ne oni zbog nas. To je bilo dosta interesatno rešavati neophodne stvari, a da dođeš u objektivno dobrom stanju. Nemamo sada probleme fizičke prirode, ali svako ima pomalo nešto što nosi. Utisak je da su svi kao zapete puške"; rekao je Pešić. 

14:44

Da li je Pešić zadovoljan formom?

"Znate kako nikad dovoljno vremena. Ali mi to znamo i šta da radimo. Ja sam uvek pričao da o problemima uvek može da se priča, ali to treba uzeti kao izazov. Kako i na koji način to rešavati, sve što nose pripreme. Suvišno je pričati o problemima, to nas samo zamara. Ako to pretvorimo u izazov, to je nešto što nas vuče napred i motivacija je Razumeli smo da svaki dan treba da bude iskorišćen na najbolji način. Ekipa je dala ogroman doprinos, igrači su najvažniji. Sve ostalo je bilo dosta dobro."

Izvor: Kurir/Dado Đilas

14:41

Samo OI!

"Naravno da imamo naš cilj i to nas motiviše od prvog dana. Nadam se da ćemo biti u Parizu na Olimpijskim igrama nakon ovog Mundobasketa. Svi moraju da imaju neki cilj, a naša motivacija je da budemo deo OI", rekao je on. 

14:40

Šta je cilj?

Prvo veliko očeivanje je da dobro počnemo i da protiv Portorika, Sudana i Kine odigramo dobro. Drugi cilj je da se kvalifikujemo za Olimpijske igre u Parizu. To je naša motivacija. 

14:39

O KINI

Igrali smo sa njima i videli smo da je to jedan jako dobar tim, organizvan tim i neče nam biti lako. Videli smo da igraju dobru odbranu, a ovo je veoma drugačiji meč jer je ovo zvanični, a ne prijateljski. 

Onis u igrali dosta propremnih utakmica, ali je ovo protiv nas bila jaka utakmica. Nama je ta utakmica izuzetno koristila da osetimo protivnika...

14:37

Pešić!

Jako smo srećni što smo u Manili. Sve je sjajno što se tiče uslova veoma smo srećni zbog toga. Sada je vreme da se misli na prve utakmice. Nema mnogo vremena za to i probali smo da iskoristimo ovo vreme da imamo neke utakmice. Sada je vreme da se predstavimo na Svetskom prvenstvu. 

Izvor: Kurir/Dado Đilas

14:36

Bogdan kaže nema lakih mečeva!

"Što se tiče mene nema lakih rivala. Svi su spremni, došli su da igraju velike mečeve i da predstavljaju svoju zemlju. Svi će biti nezgodni"

14:34

Prvi priča Bogdan!

"Uzbuđeni smo, bile su teške pripreme, ali smo srećni što smo ovde. Znamo šta treba da uradimo, srećni smo što smo tu! Mislim da ovde igram kao i u NBA, možda ovde sa malo više minuta. Ista mi je uloga kao i u Atlanti i u odbrani i u napadu. Samo su drugačija pravila. Mogu da donesem iskustvo momcima i da ih podržim da igraju i zabavljaju se. Ovo je samo još jedna utakmica", rekao je on. 

14:31

Krećemo!

Pojavio se selektor i Bogdan Bogdanović!

UKRATKO

  • Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović prvi put su se obratili iz Manile.
  • Cilj? Plasman na Olimpijske igre.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije