• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda-Asvel uzivo prenos Sportklub livestream Evroliga
 Crvena zvezda-Asvel uzivo prenos Sportklub livestream Evroliga

Zvezda pregazila Francuze na startu Evrolige!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crveno-bijeli ubjedljivim trijumfom počeli novu sezonu.

 Crvena zvezda-Asvel uzivo prenos Sportklub livestream Evroliga Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do lake i veoma ubjedljive pobjede protiv Asvela, u prvom kolu Evrolige! Četa Duška Ivanovića furiozno je počela meč i pogođenim trojkama pravila je razliku, do poluvremena imala i 20 poena prednosti, a na kraju se i pored opuštanja pobednik nije dovodio u pitanje - bilo je nakon 40 minuta košarke u Beogradu!

U ekipi Crvene zvezde prednjačio je Šabaz Nejpir koji je ubacio, a dvocifreni učinak imali su još Rokas Gedraitis, Marko Simonović i Nemanja Nedović.

20:48

KRAJ MEČA!

Impresivan meč Crvene zvezde i velika pobeda protiv Asvela u punoj Beogradskoj areni, na meču prvog kola Evrolige.

20:45

37. minut - Blizu je!

Iako treća i četvrtina nisu ni približno kvalitetne kao prva i druga, Crvena zvezda će upisati ubedljiv trijumf u prvom kolu Evrolige!

20:28

32. minut - Diriguje Šabaz!

Dva odlična napada organizovao je plejmejker Crvene zvezde Šabaz Nejpir - prvo akciju u kojoj su učestvovali gotovo svi igrači i poentirao Marko Simonović, a zatim je omogućio Nemanji Nedoviću da se zaleti na prodor. Crvena zvezda ima 19 poena prednosti i blizu je ubedljivog trijumfa.

20:23

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 69:55!

Nije Zvezda blistala u trećoj deonici, sudije su imale svoj šou u poslednjem minutu kada su dva puta gledali snimak, a na kraju je Zvezda sačuvala veći deo "kapitala" stečenog u prvom delu meča. Crveno-beli sa ubedljivih 14 poena prednosti ulaze u poslednjih 10 minuta meča. 

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

20:12

27. minut - Asvel je uhvatio ritam!

Prednost Crvene zvezde i dalje je ubedljiva, ali francuski tim izgleda bolje na terenu u ovim trenucima. U trećoj deonici vode (19:12), a napad srpskog šampiona više nije tečan kao u prvom delu meča.

20:08

25. minut - Mali haos u igri Zvezde!

Jedna konfuzna odbrana, jedan konfuzan napad, pa trojka Nanda De Koloa u tranziciji i tajm-aut Duška Ivanovića. Iako Francuzi nisu ni blizu, mora da se "seče" - 62:43!

20:05

Oproštaj!

U toku poluvremena Crvena zvezda je iskoristila priliku da Stefanu Markoviću uruči uramljeni dres. Plej koji se penzionisao na kraju prethodne sezone pozdravljen je od strane navijača u Beogradskoj areni.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

20:01

22. minut - Drži se +20!

Rokas Gedraitis je ponovo napravio faul pri šutu za tri poena, ali je Šabaz Nejpir vratio trojku i razlika je ponovo 20 poena - 57:37!

19:44

POLUVREME - 52:21!

Impresivno poluvreme Crvene zvezde u prvom evroligaškom meču ove sezone - Asvel je potpuno razbijen u Beogradu, a šut za tri poena srpskog tima delovao je impresivno tokom čitavih 20 minuta. Na kraju su igrači Zvezde pogodili 12/21 trojki, što je gotovo 60 odsto.

Prednjačio je Rokas Gedraitis sa 5/5, Šabaz Nejpir je imao 3/5, a Marko Simonović 2/2. Za tri poena su pogađali još i Miloš Teodosić, Adam Hanga i Branko Lazić.

19:41

19. minut - +20!

Trojkom Rokasa Gedraitisa Crvena zvezda stiže do 49:29!

19:32

16. minut - GRMI U ARENI, 42:27!

Trojka Rokasa Gedraitisa za 15 poena prednosti i novi tajm-aut Asvela! Au, kakvo je ovo šutersko veče crveno-belih... Devet pogođenih trojki iz 15 pokušaja, odnosno tačno 60 odsto.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

19:29

15. minut - Oporavila se Zvezda!

Napadački ritam je pronađen, Miloš Teodosić je pogodio trojku, a Nemanja Nedović položio uz faul - za ubedljivih 37:22!

19:24

13. minut - De Kolo!

Pogađa Nando De Kolo i smanjuje zaostatak za crveno-belima na samo devet poena, pa Duško Ivanović traži tajm-aut. Mogla bi trenera Zvezde malo da zabrine situacija na terenu jer njegov tim nije postigao poene u drugoj deonici - nakon malo više od dva minuta na semaforu je 29:20!

19:17

KRAJ PRVE ČETVRTINE - 29:18!

Impresivna prva četvrtina Crvene zvezde, u čijim su redovima svi osim Miloša Teodsoića pronašli fantastičan ritam u napadu. Počelo je trojkom Branka Lazića iz ugla, završilo se sa sedam pogođenih trojki iz devet pokušaja i dvocifrenom prednošću srpskog kluba!

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

19:12

7. minut - Rastrčala se Zvezda!

Nakon pogotka m arka Simonovića u kontri crveno-beli su i na maksimalnih 12 poena prednosti - 26:14!

19:08

6. minut - Mora tajm-aut!

Nakon trojke Šabaza Nejpira, šeste iz šest pokušaja za igrače Crvene zvezde, gosti traže minut odmora. U minutu odmora korigovana je odluka o trojci Rokasa Gedraitisa pa je na semaforu ipak 17:7! 

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

19:04

4. minut - Zvezda rešeta!

Impresivna šuterska forma crveno-belih na početku nove sezone u Evroligi. Izabranici Duška Ivanovića pogodili su trojku u svakom od prvih pet napada na meču - na semaforu je već ubedljivih 15:6! Marko Simonović je pogopdio dva puta, a po jednom Šabaz Nejpir, Branko Lazić i Rokas Gedraitis.

19:00

MEČ JE POČEO!

Nova sezona Evrolige počela je u Beogradu - Crvena zvezda u novu sezonu kreće sa timom Nejpir, Lazić, Gedraitis, Simonović, Kuzmić.

18:55

Zvezda na iskustvo!

Zanimljiv podatak pred početak nove sezone u Evroligi - Crvena zvezda je među najiskusnijim timovima!

18:50

Tu su i Đokovići!

Novak Đoković u društvu oca Srđana prati prvi meč Crvene zvezde u Evroligi ove sezone! Podsećamo, najbolji teniser svih vremena sinoć je gledao utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa u Ligi šampiona. Pogledajte fotografije iz hale:

A ovako je bilo na stadionu:

18:45

Boriša Simanić!

U Beogradskoj areni večeras je i srpski reprezentativac Boriša Simanić, osvajač srebrne medalje na Mundobasketu 2023. godine i jedan od sportskih heroja naše zemlje. Tokom Svetskog prvenstva na Filipinima nekadašnji krilni centar crveno-belih je izgubio bubreg zbog nezgodnog udarca laktom koji mu je zadao Nuni Omot. Pogledajte fotografije sa lica mesta:

18:40

Nedović i Tobi!

Meč protiv Asvela najavili su košarkaši Crvene zvezde - Nemanja Nedović i Majk Tobi.

18:30

Novi tim Zvezde!

Poredeći sa prethodnom sezonom, Duško Ivanović ima praktično potpuno drugačiju ekipu! retki su igrači koji su ostali u klubu, a pojačanja su stizala tokom čitavog leta. Klub su pojačali: Šabaz Nejpir, Jago dos Santos, Miloš Teodosić, Rokas Gedraitis, Adam Hanga, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj.

Iz prošle sezone u klubu su ostali Nemanja Nedović, Branko Lazić, Stefan Lazarević, Dalibor Ilić, Luka Mitrović i Ognjen Kuzmić.

18:20

Sve što treba da znate!

Detaljna najava meča koji Zvezda i Asvel večeras igraju u Beogradu, na početku nove sezone u Evroligi!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Printscreen/YouTube/KK Crvena zvezda

18:10

Najava Duška Ivanovića!

Trener Crvene zvezde na treningu pred meč najavio je susret protiv francuskog tima. Tom prilikom pričalo se i o iskusnom Nemanji Bjelici, koji za sada nije registrovan kao igrač Crvene zvezde u Evroligi.

17:55

Prethodna sezona!

Crvena zvezda je u prethodnoj sezoni zabeležila obe pobede na mečevima protiv Asvela, što i nije iznenađenje imajući u vidu da su Francuzi bili među najslabijim timovima.

Prvi meč igrao se u Beogradu sredinom novembra i crveno-beli su bili uspešniji (71:67), da bi krajem maja na gostovanju bili daleko ubedljiviji (76:60). Na beogradskom meču najefikasniji je bio Nikola Ivanović, u Francuskoj je blistao Ognjen dobrić, a oni više ne nose crveno-beli dres.

17:40

Zvezda počela u Laktašima!

Ekipi Duška Ivanovića meč protiv francuskog predstavnika biće drugi u tekućoj sezoni, pošto je regionalno takmičenje započeto ubedljivim trijumfom protiv Igokee, na gostujućem terenu. Crveno-beli su trijumfalno otvorili sezonu, a u istom ritmu žele da nastave i na evropskoj sceni!

17:30

Dobro veče!

Košarkaši Crvene zvezde i Asvela utakmicom u Beogradu otvaraju novu sezonu Evrolige - prvi meč u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju Evrope odigraće se u glavnom gradu Srbije, a nema sumnje da nas čeka spektakl pred punim tribinama pristalica crveno-belih! Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos susreta!

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Asvel 77:63
  • Prvo kolo Evrolige
  • Zvezda ima velika očekivanja
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije