• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 partizan cibona uživo prenos livestream
 partizan cibona uživo prenos livestream

Obradović podviknuo - Partizan pobijedio! Naneli obuzdao "fenjeraša", Anđušić ga dokrajčio

Partizan savladao Cibonu u Štark areni poslije lošeg prvog poluvremena i raspucanog nastavka.

 partizan cibona uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Partizan je savladao Cibonu (96:67), opravdavši ulogu favorita nakon sporog ulaska u meč. Zagrepčani su u prvom poluvremenu imali i 15 poena prednosti, predvođeni inspirisanim nastupima Jakova Mustapića (4/4 trojke na startu meča) i bivšeg Partizanovog beka Aleksandra Aranitovića, ali je krajem druge četvrtine situacija počela da se stablizuje po crno-bijele. Aleksa Avramović je unio važnu defanzivnu energiju, Džejms Naneli je počeo da pogađa i trojkama i prodorima krajem druge i početkom treće četvrtine je odlučio pobjednika.

Dva dana nakon evroligaške pobjede protiv Asvela u Francuskoj, crno-bijelima je bilo potrebno da prođu skoro cijele dvije četvrtine da bi ušli u meč protiv autsajdera iz Zagreba. Obradović je u tom periodu dva puta pozivao tajm-aute i upozoravao ekipu šta mora da radi i ona je to i uradila, iako je i na poluvremenu gubila šest poena razlike. Poslije sporijeg starta domaćih, u nastavku se nije postavljalo pitanje pobjednika, već samo sa kolikom razlikom će crno-bijeli trijumfovati.

Ova pobjeda uvod je u Partizanovu napornu nedejlju, tokom koje će u utorak dočekati Barselonu, a u četvrtak će gostovati Olimpijakosu. Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao meč u Štark areni.

22:44

KRAJ, PARTIZAN DEKLASIRAO CIBONU

Konačan rezultat je 96:67 za crno-bele!

22:38

Partizanovo vođstvo raste i raste

Saradnja visokih igrača crno-belih, Balša Koprivica za Tristana Vukčevića, a on u koš za velikih 87:62. Još dva i po minuta do kraja.

Izvor: MN PRESS

22:27

Danilo Anđušić, za 13 razlike, 73:60

Partizanov šuter poentirao je za vođstvo 73:60 u 34. minutu, dok utakmica ulazi u potpuno miran kraj. Utisak je da je Cibona dala sve što je imala i za to zaslužuje pohvale, a Partizan je dodao gas kad je trebalo i pokazao razliku u klasi.

Izvor: MN PRESS

22:21

Ledej promašio uz zvuk sirene, ali to sad nije problem

Krilni centar mogao je da donese Partizanu "plus 10", šutem iz ugla, ali je ipak ostalo 67:60 na kraju treće četvrtine za crno-bele. Trgnuli su se igrači Željka Obradovića u završnici druge četvrtine i od tada postavljaju stvari na svoje mesto.

22:13

I ponovo - Naneli!

Partizan vodi 58:53, a Naneli je odgovorio prodorom na trojku Aleksandra Sanija Aranitovića. U toku je 28. minut.

Izvor: MN PRESS

22:06

Trojke, polaganje... Džejms Naneli radi sve! 46:45

Ubacio je trojku i početkom treće četvrtine, a onda na asistenciju kapitena Pantera lako poentirao za vođstvo crno-belih!

Izvor: MN PRESS

21:44

Naneli iz ugla - treća trojka Partizana

Partizan je uspeo da smanji zaostatak na 36:42 na pauzi, nakon što je trojku dao Džejms Naneli, a onda je Avramović još jednom uleteo u reket. Podsetimo, Cibona je u jednom trenutku vodio "plus 15", a nakon prethodnog udarca crno-belih vratila se i na "minus 13". Imaće šta Željko Obradović da kaže ekipi u pauzi.

21:39

Avramović smanjuje razliku na "minus 9"

Istrčao je kontru ljubimac Grobara i lako položio loptu o tablu za 30:39. Cibona odmah zove tajm-aut. U toku je 19. minut.

21:37

Jedan, drugi, treći napad Cibone, vodi 39:26

Dva ofanzivna skoka gostiju u jednoj akciji, za vođstvo 39:26 nakon što je plejmejker Stejn uhvatio loptu u reketu crno-belih. Željko Obradović će sigurno biti ljut. U toku je 18. minut.

Izvor: MN PRESS

21:35

Cibona vodi 37:26

Zek Ledej poentirao je za Partizanovih "minus 7", ali je Cibona i dalje potpuno pribrana i vratila je dvocifrenu prednost u 16. minutu.

21:30

U Areni je 8.113 gledalaca

21:28

Obradović opet mora da reaguje

Krešimir Radovčić doneo je Ciboni šokantno vođstvo 33:18, posle čega Željko Obradović drugi put od početka utakmice poziva tajm-aut u 13. minutu.

21:26

Mustapić ne prestaje, Cibona vodi 13 razlike!

Željko Obradović će sigurno uskoro upaliti alarme, rezultat je 31:18 za Cibonu posle 12 minuta košarke, a Mustapić je ubacio četiri trojke iz isto toliko pokušaja!

Izvor: MN PRESS

21:23

Cibona na "plus 9" posle 1/4 - trojka uz zvuk sirene

Odlični Jakov Mustapić završio je prvu četvrtinu sa uzastopnim trojkama, za dosad najveće vođstvo gostiju u Štark areni. Partizan je jako loše izgledao u uvodnih 10 minuta, dok Cibona stiče samopouzdanje poenima nakon "mlakih" reacija domaćih u odbrani.

21:15

Cibona ne ispušta vođstvo, Aranitović za 17:11

Još jednim pogotkom srpskog košarkaša, ponovo sa distance, Zagrepčani održavaju "plus 6" u crno-beloj Štark areni. U toku je deveti minut meča, a Obradović je uveo u igru Zeka Ledeja, Alena Smailagića, Pi-Džej Doužera...

21:11

Partizan se budi u šestom minutu, 6:9

Cibona pogađa  trojku za "plus 10" (2:12), ali ona ne važi jer je Jakov Mustapić pre toga napravio prekršaj u napadu. Na drugoj strani, Balša Koprivica zakucava, za konačnu reakciju crno-belih, u šestom minutu meča.

21:05

Cibona povela 7:2, Obradović pozvao tajm-aut

Bivši košarkaš Partizana Aleksandar Aranitović pogodio je iz naskoka za vođstvo Cibone 7:2, posle čega je Obradović okupio igrače na prvom tajm-autu, nakon samo dva minuta utakmice. Poene za Cibonu postigao je Aleks Štejn, trojkom. Za Partizan od starta igraju Jaramaz, Trifunović, Ponitka, Vukčević i Koprivica.

Izvor: MN PRESS

21:00

Partizanu dolaze mnogo teži izazovi

Crno-belima će meč protiv Cibone biti i priprema za tešku sledeću nedelju, u kojoj će imati "dupli" evroligaški program. U utorak će dočekati Barselonu u Štark areni, a u četvrtak će gostovati Olimpjiakosu u Atini.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

20:57

Dobro došli u tekstualni prenos

Duel Partizan - Cibona počinje u 21 čas.

Crno-beli za sobom imaju dve sigurne pobede u regionalnom takmičenju, protiv Mornara u Štark areni i protiv Krke u Novom Mestu, a večeras imaju naspram sebe "fenjeraša" tabele, koji je izgubio u oba meča. Povrh toga, Cibona ima i velike organizacione probleme u klubu i navodno joj preti i gašenje.

Pogledajte kako izgleda tabela pred večerašnji meč:



Standings provided by Sofascore

UKRATKO

  • Partizan pobijedio Cibonu 96:67
  • Crno-bijeli gubili 15 razlike, pa se trgli
  • Sa skorom 3-0 na Barselonu i Olimpijakos
  • Cibona ostaje bez trijumfa
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije