• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stao kraj Obradovićevog kuma i pozvao navijače: I na Evroligi se ori ime Dušana Tadića

Dušan Tadić poslao poruku navijačima Fenerbačea

 Dušan Tadić pozvao navijače Fenerbahčea na meč Evrolige Izvor: Twitter/FBBasketbol

Srpski fudbalski as Dušan Tadić ekspresno je postao zvijezda Fenerbahčea i ljubimac navijača. Tako nije iznenađenje što je baš on odabran da dođe na trening košarkaške sekcije tamošnjeg velikana i da pozove navijače na evroligaški spektakl protiv Olimpijakosa, koji će biti odigran u četvrtak, od 18.45 časova u Ulker Sports areni, u kojoj mu takođe skandiraju ime.

"Zdravo svim navijačima Fenerbahčea. Molim vas, dođite sutra svi da podržite naš košarkaški tim Fenerbahče, do pobede protiv Olimpijakosa. Vidimo se!", poručio je on u društvu trofejnog kapitena Fenera, turskog košarkaša Meliha Mahmutoglua (33).

Iskusni turski šuter je već 10 godina član Fenera, noseći njegov dres podigao je i trofej prvaka Evrope, a posebno prisan odnos izgradio je sa srpskim trenerom, Željkom Obradovićem. S obzirom na to da je pod "Žocovim" vođstvom ostvario najveće uspjehe u karijeri i da su očigledno postali veoma bliski za to vrijeme, Mahmutoglu je pozvao Obradovića i da mu kumuje na vjenčanju.

Interesantno je i to da je Mahmutoglu porijeklom iz Novog Pazara i da su se njegovi preci prezivali Brničanin. Pogledajte njegov i Tadićev snimak sa treninga, na kojem je bio i srpski košarkaš Marko Gudurić, dugogodišni član turskog tima i jedan od lidera sastava Dimitrisa Itudisa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC