• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi precrtan, u Grčkoj gazi rivale: Miroslav Raduljica pronašao strašnu formu u Marusiju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nakon odlaska iz Zvezde Miroslav Raduljica u Grčkoj pronašao pravu formu.

 Miroslav Raduljica u odličnoj formi u Marusiju Izvor: Profimedia

Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac Miroslav Raduljica ovog ljeta se iz redova Crvene zvezde preselio u Grčku, a tokom uvodnih rundi tamošnjeg šampiona demantovao je sve one koji su smatrali da je vrijeme za penziju. Nekadašnji reprezentativni centar i osvajač medalja sa Srbijom jedan je od najvažnijih igrača Marusija, čiji je dres nosio na svih šest mečeva u novoj sezoni. Ujedno, svom timu je pomogao da u šestoj rundi protiv Lavrija stigne do veoma velike pobjede!

Na meču kojim su dominirala dvojica Amerikanaca - Markus Torton (29 poena) u poraženom i Ajzea Brisko (24 poena) u pobjedničkom timu, Miroslav Raduljica je imao veoma zapaženu rolu. Meč je završio sa 18 postignutih poena, uz impresivnih 8/9 u šutu za dva poena! Bila je to partija na kakve je već navikao navijače Marusija...

Ne računajući prvi meč u sezoni protiv Panatinaikosa na kojem je postigao samo pet poena, Raduljica je na svim ostalim mečevima u prvenstvu imao dvocifren učinak. PAOK-u je ubacio 13, Promiteasu 15, Kadicasu 19, a Peristeriju i Lavriju po 18 poena. Očigledno je srpski košarkaš u odličnoj formi posljednjih nekoliko nedelja i mogao bi da bude jedan od najznačajnijih igrača tima u borbi za opstanak.

Uz impresivne poenterske učinke ove sezone u Grčkoj, Raduljica se ističe i u ostalim kategorijama. Na šest mečeva tamošnjeg prvenstva nad njim su napravljena čak 32 faula, a do sada je izveo 33 slobodna bacanja. Očigledno je za rivale nerješiva enigma, samo nekoliko mjeseci nakon što su mnogi pretpostavljali da će završiti sa aktivnim igranjem košarke. Podsjećamo, njegova sezona u Crvenoj zvezdi bila je košmarna i kod Duška Ivanovića je izuzetno reijtko dobijao priliku da igra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC