• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda real pres konferencija janisa sferopulosa
 crvena zvezda real pres konferencija janisa sferopulosa

Šabaz precrtan u Zvezdi, odlazi i Kuzmić! Janis Sferopulos prvi put pobjesnio: Nejpir se ne vraća, sam se precrtao!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Pratite uživo obraćanje trenera Crvene zvezde Janisa Sferopulosa.

 crvena zvezda real pres konferencija janisa sferopulosa  Izvor: MN PRESS

21:38

Šta sada očekuje Zvezdu?

Bez Šabaza Nejpira, koji neće da igra za Zvezdu jer pregovara sa drugim timom, crveno-beli spremaju se za meč u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Makabija. Nominalno, u tom meču domaćin će biti "Ponos Izraela".

21:37

Kraj konferencije - Sferopulos je prvi put bio LJUT!

Janis Sferopulos je posle dva meseca u Zvezdi prvi put pokazao emocije posle meča. Branio je stav ekipe, kritikovao ono što je bilo potrebno, a posebno je iskreno govorio o Šabazu Nejpiru, porukom da "ni do sada nije imao dobre utakmice i velike poene".
Potvrdivši definitivni rastanak sa najvećim Zvezdinim promašajem, on je najavio i rastanak sa Ognjenom Kuzmićem, koji će napustiti ekipu nakon što nije imao ulogu, a Majk Tobi je i dalje u ekipi, mada je protiv Reala bio apsolutno nemoćan u odbrani od visokih igrača šampiona Evrope. Zato je ispraćen sa terena uz zvižduke!

21:32

I Ognjen Kuzmić odlazi iz Zvezde!

Trener Janis Sferopulos potvrdio je da Ognjen Kuzmić, rezervni centar, takođe napušta crveno-bele. Majk Tobi će ostati, iako je i kod njega evidentno da igra loše i muči se.

"Kuzmić će biti van tima, jer mi je teško da mu pronađem minute da igra, sjajan je čovek, veliki profesionalac, i za nas je profesionalna odluka, da se mirno raziđemo. Tobi je i dalje u timu, ostaće u timu. Mora da igra bolje, to zna i pokušava da igra bolje", kazao je Sferopulos.

21:31

"Mislite da ne pokušavamo!?"

"Naravno da pokušavamo da nađemo igrače, da li mislite da nećemo? Tražimo da nađemo najbolja moguća rešenja, da budu pojačanja i da učine tim boljim. Nećemo da dovedemo igrače samo da bismo ih dovodili, da bismo imali nova imena. Tržište je veoma malo, svi traže plejmejkere, centre, sad nije lako naći slobodne igrače, ali pretražujemo tržište. Ne moramo da govorimo insajderske informacije, mi smo porodica, a vi mi ne govorite šta se događa u vašoj porodici. Šta hoćete da kažete, da ne pokušavamo da učinimo tim boljim dovođenjem dobrih igrača? Pokušavamo. Doveli smo Fredija (Gilespija), za kojeg verujem da će nam pomoći, ali naravno da tražimo igrače koji će na isti način pomoći ekipi", rekao je Sferopulos.

"Kontaktirali smo i druge timove, spremni bili da platimo obeštećenje timovima iz Evrolige, Evrokupa, Lige šampiona, ali niko neće da pusti igrače, jer nije lako da nađu zamene", rekao je Sferopulos.

21:26

ŠABAZ NEJPIR SE NEĆE VRAĆATI U ZVEZDU!

"Šabaz je u pregovorima da promeni ekipu i rekao mi je jutros da neće da rizikuje povredu i tražio da ne igra", rekao je Sferopulos. Da li će se vratiti ako mu propadnu pregovori? "Neće se vratiti. Sam je sebe izbacio iz ekipe", rekao je Grk o Amerikancu.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

21:05

Nejpir i Zvezda? Debakl!

Po svemu sudeći, Nejpir bi ipak mogao da se vrati u Armani, što znači da je Etore Mesina možda bio u pravu kada je pre mesec dana rekao da Amerikanac hoće nazad u Milano. Nejpir je to demantovao, najavio da će se boriti za mesto u Zvezdi, da je srećan u Beogradu, ali je nastavio da igra i izgleda na terenu i dalje isto - katastrofalno.

Ovako je izgledao ovog utorka u Štark areni, gde je zamolio trenera Sferopulosa da ne igra, jer pregovara sa drugim timom.

21:01

Isplivao Šabazov snimak iz Arene!

Amerikanac odbio da igra za Zvezdu, pa izašao pred novinare i rekao samo jedno!

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

20:54

"Srećan sam u Zvezdi, biću sve bolji"... Ovako je govorio Šabaz

Naljutio se Šabaz Nejpir kada je u Italiji isplivalo da je tražio da se vrati u Armani. "Borim se sa problemima, ali srećan sam u Beogradu i biću sve bolji... Pustite me na miru", govorio je tada Amerikanac. Mesec dana kasnije, tražio je od Sferopulosa da večeras ne bude u timu protiv Realla.

20:52

SKANDAL!

Sudeći prema rečima trenera, Šabaz Nejpir je tokom zagrevanja ili posle njega došao kod trenera Janisa Sferopulosa i tražio da ne igra, jer pregovara sa drugom ekipom. Nezapamćeno!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

20:49

OTKRIVENO - ŠABAZ TRAŽIO DA NE IGRA!

"Šabaz pregovara da ode iz tima i tražio je da ne igra!", rekao je trener Janis Sferopulos u izjavi za Evrolige.

Dakle, uskoro će mučna epizoda Amerikanca u Zvezdi biti završena.

Izvor: MN PRESS

20:47

Zvezda je bila nemoćna

Crvena zvezda nije imala šansu protiv Real Madrida.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

20:46

Srdačan doček za Fakunda Kampaca

Argentinski plejmejker prvi put je igrao protiv Zvezde od rastanka ovog leta i emotivno su ga dočekali navijači, bivši saigrači, predstavnici kluba. Grlio se Kampaco sa navijačima i dobio ikonu Svetog Nikole uoči meča.

Izvor: Instagram/crvenazvezdakk/MONDO/Uroš Arsić

20:45

Gde je Šabaz Nejpir?

Najveći Zvezdin promašaj ove sezone samo se pojavio na zagrevanju, pa "nestao" iz tima. Novinarima je u dvorani rečeno da će odgovore na pitanje o Amerikancu dati Sferopulos, posle utakmice.

Izvor: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

20:44

Dobro došli u tekstualni prenos

Crvena zvezda Meridianbet glatko je izgubila od Real Madrida u Štark areni, a posle očitane košarkaške lekcije crveno-belima, obratiće se trener Janis Sferopulos. Pratite konferenciju za novinare uz MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije