• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odjeknula bomba - Jokić potpisao za Kineze: Dosta mu potcjenjivanja, dobiće ogroman novac!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je potpisao najveći sponzorski ugovor u dosadašnjem toku karijere.

 Nikola Jokić raskinuo ugovor sa Nike i potpisao za kinesku kompaniju 361 Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da napravi ozbiljan "rez" u svojoj karijeri kada su u pitanju nekošarkaške stvari, pa smo tako vidjeli da je snimio reklamu u SAD (što nismo viđali do sada), dok je potom prethodne noći odjeknula vijest da je promijenio tehničkog sponzora.

Jokić je raskinuo saradnju sa kompanijom "Najki" i odlučio se da potpiše saradnju sa kineskim brendom "361". Za sada nisu saopšteni svi detalji i nismo saznali koliko novca bi Jokić trebalo da dobije od Kineza, ali se već napominje da će postati njihovo zaštitno lice i globalni ambasador. S obzirom da je to uradio uz napuštanje najpoznatije kompanije koja se bavi proizvodnjom sportske opreme, reklo bi se da je u pitanju unosan ugovor.

Vidjećemo da li će im se "ignorisanje" Jokića obiti o glavu, posebno kada znamo da dvostruki MVP i osvajač šampionskog prstena iz prošle sezone jedini od velikih NBA zvijezda nije dobio "svoje zaštitne patike", kao što to obično bude sa superstarovima. Čini se da nisu vjerovali dovoljno u njega i zato je došlo do promjene.

Izvor: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA

Uz to, kineska kompanija "361" želi da postane sve popularnija u svijetu i zbog toga su odlučili da ozbiljno "uđu" na NBA tržište, a prije potpisivanja saradnje sa Jokićem - otpočeli su saradnju sa njegovim saigračem Aronom Gordonom.

Prethodne noći u ubjedljivoj pobjedi Denvera nad Torontom, Jokić je prvi put i nosio nove patike koje proizvodi "361", ali znamo da će i na njima biti mjesta za burmu. Pogledajte kako je Jokić "patentirao" nošenje burme na pertlama tokom utakmice, što je već postao njegov zaštitni znak:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC