• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 KK Crvena zvezda Split uživo prenos livestream ABA liga
 KK Crvena zvezda Split uživo prenos livestream ABA liga

Majk Tobi razbio Hrvate u ABA ligi: Probudio se Zvezdin centar

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Važan meč za Zvezdu u ABA ligi završen pobjedom nad Splitom u Železniku.

 KK Crvena zvezda Split uživo prenos livestream ABA liga  Izvor: MN PRESS

Prvi dio sezone u ABA ligi Crvena zvezda je završila na spektakularni način - 12. pobkedom u sezoni, trijumfom protiv Splita (89:67) i čuvanjem prvog mkesta koje bi moglo da bude izuzetno važno pred doigravanje.

Zvezda se zahvaljujući Majku Tobiju, Luki Mitroviću i Nemanji Nedoviću nije mučila na meču odigranom u Železniku.

Istina, meč je sa dvoke uzastopne trojke u poslkednjem minutu druge četvrtine prelomio Rokas Gedraitis, ali je pomenuti trio bio najjača snaga tima Janisa Sferopulosa večeras. O svim detaljima meča čitajte u kartici "Razvoj događaja".

20:36

KRAJ MEČA - 89:67!

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde u 13. kolu ABA lige i još veća razlika u odnosu na Partizan. Zvezda je u poslednjem minutu druge četvrtine prelomila meč, a od tada se pitanje pobednika nije ni postavljalo.

20:34

39. minut - Zvezda odbila napad, 85:65!

Stižu crveno-beli do 12. pobede u ABA ligi i ljubomorno čuvaju vrh tabele u regionalnom takmičenju. Pobedom nad Splitom Zvezda je na najbolji način iskoristila kiks Partizana u Zadru!

20:30

37. minut - Prišao je Split, 76:63!

Dugo košarkaši hrvatskog tima nisu bili ovako blizu. Da li će biti drame u Železniku? Ostalo je još više od tri minuta košarke.

20:23

33. minut - Tajm-aut Sferopulosa!

Video je grčki stručnjak da njegovi igrači u nekoliko napada nisu imali rešenje, pa je pozvao minut odmora kako bi se izbegla drama u Železniku. Zvezda i dalje ima ubedljivu prednost - 74:58.

Izvor: MN PRESS

20:18

Kraj treće četvrtine - 71:51!

Sasvim sigurnih 20 poena razlike za Crvenu zvezdu pred poslednjih deset minuta meča. Za sada su dvoicfreni Tobi (17 poena), Mitrović (14) i Nedović (10).

20:13

28. minut - Strašan šut Zvezde, 69:46!

Ubedljivu prednost protiv Splita Zvezda je stekla trojkama - trenutno crveno-beli šutiraju 11/21, odnosno preko 50 odsto!

Izvor: MN PRESS

20:10

26. minut - Zvezda razbija, 63:41!

Uhvatili su napadački ritam crveno-beli i čini se da su na putu do nove pobede u ABA ligi. Serijom 14:3 koja je završena trojkom Branka Lazića, Zvezda je po prvi put na meču stigla do prednosti veće od 20 poena!

19:59

21. minut - Nastavljamo!

Ekipa Splita ima prvi napad u trećoj četvrtini i pokušaće da "topi" dvocifreni zaostatak koji je Zvezda stekla tek u finišu druge deonice.

19:44

POLUVREME - 47:34!

Furiozan finiš Zvezda i maksimalna prednost na poluvremenu Dve trojke Rokasa Gedraitisa u poslednjem minutu meča, uz promašen napad ekipe iz Splita i Zvezda je sada na komotnih 13 poena razlike!

19:42

19. minut - Zvezda na +7!

U finišu druge četvrtine, nakon slobodnih bacanja Luke Mitrovića, Zvezda je ponovo blizu najveće prednosti na ovom meču. Može li Sferopulosov tim da prelomi meč pre pauze?

19:29

14. minut - Simonović, 26:18!

Ne blista Crvena zvezda na meču protiv Splita, ali ima sigurnu prednost i navijače može da raduje sjajna trojka Marka Simonovića iz ugla. Trenutno je osam poena prednosti za crveno-bele.

19:25

Debi Gilespija!

Doskorašnji košarkaš Bajerna iz Minhena igra prve minute u dresu Crvene zvezde!

Pogledajte

00:39
Ovacije za Fredija Gilespija na debiju
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

19:21

Kraj četvrtine - 21:16!

Crvena zvezda ima pet poena prednosti nakon prvih deset minuta košarke protiv Splita. Podsećamo, Majk Tobi je već dvocifren, pošto je u prvoj deonici postigao 12 poena.

19:14

7. minut - Majk Tobi!

Američki košarkaš sa slovenačkim pasošem razbija Split na početku utakmice. Pri rezultatu 17:11 za crveno-bele on je ubedljivo najefikasniji igrač na parketu, postigao je već 10 poena!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

19:08

4. minut - Zvezda sigurna!

Četiri poena Majka Tobija, tri Adama Hange i dva Branka Lazića, pa Zvezda vodi 9:4 protiv Splita, na meču koji se igra u Železniku.

19:03

1. minut - Počinjemo!

Počeo je meč u Železniku, gde Zvezda igra jer su ostale hale po Beogradu zauzete!

Crvena zvezda meč počinje u sastavu Lazić, Hanga, Gedraitis, Mitrović, Tobi, dok je u ekipi Splita startna petorka Kalajdžić, Šorter, Runjić, Vuko, Funderburk

19:00

Sastavi!

Crvena zvezda: Lazarević, Hanga, Davidovac, Mitrović, Lazić, Simonović, Tobi, Ilić, Nedović, Gedraitis, Gilespi, Jago

Split: Funderburk, Perković, Šorter, Saliven, Kalajdžić, Tišma, Runjić, Vuko, Perkušić, Gnjidić, Dubravčić

18:55

Partizan poražen u Zadru!

Veliko iznenađenje u 13. kolu ABA lige - aktuelni šampion regiona Partizan izgubio je na gostovanju u Zadru (84:68), što je četvrti poraz u takmičenju za ekipu Željka Obradovića. Partizan je propustio priliku da se poravna sa Cedevita Olimpijom, a Crvena zvezda će imati šansu na novim trijumfom pobegne na čak tri pobede razlike najvećem rivalu!

18:45

Zvezda ima samo jedan poraz!

Košarkaši Crvene zvezde muče se ove sezone u Evroligi i trenutno nisu na poziciji koju su priželjkivali, ali... Zato u regionu Zvezda dominira. Jedini poraz u regionalnom takmičenju crveno-beli su upisali na samom početku trenerskog mandata Janisa Sferopulosa, na gostovanju Partizanu. Pored toga imaju čak 11 pobeda i ubedljivo drže prvo mesto na tabeli.

18:35

Split u velikim problemima!

Košarkaši Splita imali su samo jednu pobedu u prvih osam kola, ali su sa tri pobede u poslednja četiri meča uspeli da pobegnu sa dna tabele. Ipak, njihova pozicija i dalje nije dobra - uz skor 4-8 zauzimaju 12. poziciju, sa samo jednom pobedom više od Krke koja je na mestu koje vodi u plej-aut, odnosno baraž za mesto u ABA ligi i naredne sezone.

18:25

Tu je i Gilespi!

Poslednje pojačanje Crvene zvezde, Fredi Gilespi, zagreva se za meč protiv Splićana!

18:15

A Šabaz Nejpir...

Dok se Crvena zvezda nakon pobede u Evroligi na gostovanju Makabiju u "Pioniru" (98:92) priprema za drugi meč nakon odlaska Šabaza Nejpira, Amerikanac je upisao nastup za Olimpiju iz Milana. Najveće letnje pojačanje Zvezde se nakon katastrofalnog početka sezone rastalo sa crveno-belima, a zatim je Nejpir dogovorio saradnju sa timom u kojem je završio prethodnu sezonu.

Ubacio je 16 poena u pobedi nad Kremonom, Etore Mesina je istakao da se odrekao novca kako bi postigli dogovor o saradnji, a Majk Džejms najavio je potpuni preokret sezone za italijanski tim zbog dolaska Nejpira, svojevremeno igrača sa zavidnom NBA ulogom. 

18:05

Dobar dan!

Poslednji meč 13. kola ABA lige igra se u Železniku, ali domaćin nije FMP. Zbog zauzetosti ostalih beogradskih dvorana Crvena zvezda će u predgrađu dočekati Split, protiv koje će pokušati da stigne do 12. pobede u regionalnom takmičenju ove sezone.

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Split
  • 13. kolo ABA lige
  • Zvezda je prvoplasirana
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragan Udovica

Bravo majstori,CZBGD Ultras

Najnovije