• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedili Partizan - dočekani kao šampioni! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Navijači Virtusa sačekali navijače nakon pobjede u Beogradu.

 Doček košarkaša Virtusa u Bolonji Izvor: Twitter/VirtusSegafredo/printscreen

Košarkaši Virtusa zabilježili su veliku pobjedu u Evroligi - u Beogradskoj areni savladali su Partizan (77:75) i tako pokazali zašto su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja. Crno-bijeli iz Bolonje "preživjeli" su šut za pobjedu Frenka Kaminskog, a čim su stigli u Bolonju imali su prilike da vide koliko to znači njihovim navijačima.

Na zvaničnim profilima italijanskog kluba osvanuli su snimci sa aerodroma, gdje su desetine ljudi čekale igrače Virtusa. Zajedno su pevali nakon pobjede nad Partizanom, a igrači italijanskog kluba dočekani su kao heroji nakon pobjede u Beogradu, protiv tima koji bi mogao da im bude ozbiljan konkurent za poziciju u ligaškom dijelu sezone ili u četvrtfinalu Evrolige.

Doček na aerodromu bio je prelijep gest navijača, a mnogo je značio igračima Virtusa. Oni su prvo bili u šoku, a zatim su snimali sve što se dešava nakon izlaska iz aviona. Pogledajte kako je izgledao doček za igrače među kojima je i srpski reprezentativac Ognjen Dobrić:

Ekipi Virtusa ovo je bila 12. pobjeda u sezoni, uz pet poraza, i pomalo neočekivano nalaze se na drugom mjestu na tabeli. Ispred njih je samo madridski Real, koji u ligaškom dijelu sezone igra veoma dominantno i trenutno ima skor 16-1. Ipak, to i nije iznenađenje koliko je uspjeh tima iz Bolonje šokirao sve ljubitelje košarke u Evropi - nakon što su pred sam početak sezone promijenili trenera i umjesto Serđa Skariola angažovali Luku Bankija, momci iz Bolonje su dobili novu snagu i postali sila u Evroligi!



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC