• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan Asvel uzivo prenos Sport klub livestream
 Partizan Asvel uzivo prenos Sport klub livestream

Partizan demolirao Francuze! Raspucani crno-bijeli pred "vječiti derbi"

Partizan više nego rutinski nadigrao ASVEL i zakucao ga za dno tabele Evrolige. Željko Obradović odmarao i čuvao nosioce za Zvezdu.

 Partizan Asvel uzivo prenos Sport klub livestream Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan je pobijedio Asvel bez ikakvih problema 90:77 (23:17, 27:14, 19:14, 21:32) i napravio odličnu uvertiru u derbi protiv Crvene zvezde Meridianbet u četvrtak od 20 pred navijačima crveno-bijelih. Vodili su crno-bijeli i 31 poen prednosti protiv nedoraslog protivnika, pa je poslije raspucane role Kevina Pantera (22 poena za 18 minuta) bilo prostora i da nosioci domaćih odmore. Među njima ovog puta nije bio Zek Ledej, jer je dobio poštedu zbog povrede, zbog koje je propustio i trening u ponedneljak.

Za Amerikancem nije ni bilo potrebe, jer su igrači Željka Obradovića za dvije četvrtine uradili šta je bilo potrebno, pa ni njihovo opuštanje u posljednjoj četvrtini i 32 primljena poena nisu uticali na konačan ishod.

Pročitajte kompletan tok meča klikom na "Razvoj događaja".

22:34

Partizanovi strelci

Džejlin Smit 4, Tristan Vukčević 7 (5 sk), Balša Koprivica 2, Kevin Panter 22 (4/5 za tri), Alen Smailagić 3, Ognjen Jaramaz 11, Džejms Naneli 3, Danilo Anđušić 15, Pi-Džej Doužer 2, Mateuš Ponitka 4, Frenk Kaminski 8 (7 sk), Bruno Kaboklo 9.

22:32

"Hoćemo pobjedu u derbiju"

Grobari su ovom porukom ispratili svoje ljubimce u svlačionicu posle njihovog lakšeg treninga protiv Asvela

Izvor: MN PRESS

22:30

Obradović jednim NEĆE biti zadovoljan

ASVEL je u poslednjoj četvrtini ubacio 32 poena (Partizan 21) i Željko Obradović je zbog toga u više navrata dozivao svoje rezerviste i tražio od njih bolju igru.

22:29

Kevin Panter - 22 poena za 18 minuta!

Ubacio je 15 do pauze, a onda je mogao da odmori. Završio je kapiten crno-belih meč kao najbolji strelac srpskog tima. Pogodio je četiri trojke iz pet pokušaja, vukao ekipu do maksimalnih "plus 31", onda više nije bilo potrebe da bude na terenu

22:28

Ovako sada izgleda tabela Evrolige



Standings provided by Sofascore

22:20

POBJEDA PARTIZANA, NIJE SE NI OZNOJIO!

Crno-beli su pregazili Asvel u Štark areni i napravili sjajan uvod u "večiti derbi" protiv Crvene zvezde. Iako se činilo da će razlika biti i veća od 30, 40 poena, Francuzi su u poslednjoj četvrtini ipak branili čast i upristojili debakl.

Bio je Obradović ljut zbog pojedinih reakcija rezervista crno-belih u poslednjoj četvrtini, tražeći od njih više nego što u pružili, a pogotovo je "upalo u oko" da je Majkl Skot ubacio čak 18 poena u poslednjoj četvrtini (od svojih 24). Naravno, to nije uticalo na krajnji ishod, jer je uspeo samo da primakne Francuz na "minus 11" u pretposlednjem minutu.

Trener gostiju Đanmarko Poceko praktično nije ustao sa stolice i tako je još jednom nagovešteno da je već dobio otkaz, a da je večeras poslednji put sedeo na klupi Francuza.

Izvor: MN PRESS

22:10

Obradović prekida seriju ASVEL-a

Francuzi su bili u seriji 11:2, posle koje gube 17 razlike u Štark areni. Da situacija ne bi postala alarmantna, trener crno-belih Željko Obradović okuplja ekipu. U toku je 32. minut, a rezultat je 54:71.

22:00

Otkud nervoza crno-bijelih?

Džejms Naneli odgurnuo je košarkaša Asvela Šarlsa Kaudija pri vođstvu crno-belih 69:42. Kažnjen je nesportskom, a Francuz je izveo slobodna bacanja na 2:10 do kraja treće četvrtine.

21:51

Nema spasa za Francuze, Partizan ih RAZBIJA

Bruno Kaboklo pogodio je kao na treningu za impresivnih 62:33 za Partizan u 24. minutu utakmice.

Izvor: MN PRESS

21:32

Na poluvremenu, Partizan - ASVEL 50:31

Kevin Panter ubacio je 15 poena, od čega šutira trojke 3/4, a Ognjen Jaramaz je bio drugi strelac tima sa osam poena. Pogađali su i nervozni Frenk Kaminski (5 p), Džejlin Smit, Tristan Vukčević (po 4), Alen Smailagić i Džejms Naneli (po 3)...

Izvor: MN PRESS

21:26

Demonstracija moći, 20 RAZLIKE pred poluvrijeme!

Kevin Panter je rutinski poentirao za ogromnih 47:27 na početku 20. minuta utakmice.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

21:23

Alen Smailagić - za aplauz Željka Obradovića!

Dok Partizan vodi "plus 17", nakon što je Alen Smailagić ubacio trojku, Željko Obradović aplaudira svojim igračima i čestita im na sjajnoj igri u dosadašnjih 16 minuta.

Izvor: MN PRESS

21:19

16' Tehnička za Frenka Kaminskog

Pri Partizanovom vođstvu 38:23, Frenk Kaminski nastavio je da prigovara arbitrima i zbog toga je kažnjen tehničkom. Stanje na terenu je takvo da crno-beli neće imati veći problem zbog ove odluke sudija

Izvor: MN PRESS

21:12

13' Peta trojka Partizana, Naneli!

Partizan u svom napadačkom ritmu, što potvrđuje i Džejms Naneli, trojkom za 31:19.

Izvor: MN PRESS

21:10

Trojka Jaramaza na startu druge četvrtine!

Ognjen Jaramaz pogodio je trojku na početku druge četvrtine. Rezultat je 28:17 za crno-bele.

21:06

Kraj prve četvrtine

Završena je prva četvrtina u Štark Areni, košarkaši Partizana vode rezultatom 23:17. Panter ima 10 poena, dok je na drugoj strani, u ekipi Asvela, najbolji Li sa 5 poena.

21:03

9' Trojka Tristana Vukčevića!

Naneli je probio prema košu, Majk Skot je kasnio da pokrije Vukčevića koji je iz kornera pogodio za tri pod faulom. Pogodio je potom i slobodno bacanje, ima savršen učinak ove sezone sa linije penala - 15 od 15. Rezultat je 22:18 za Partizan.

20:58

Panter dvocifren posle 8 minuta igre

Kapiten Partizana, Kevin Panter, je već dvocifren. Ima 10 postignutnih poena uz dve postignute trojke.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

20:57

'7 Kaboklo i Panter za prednost domaćina

Partizan uvećava prednost, Kaboklo je pogodio dva puta pod košem, dok je Lovernj na drugoj strani zakucao. U sledećem napadu je Panter odmah uzvratio trojkom. Rezultat je 18:10 posle sedam minuta igre.

20:53

5' Panter i Doužer pogađaju za Partizan

Panter i Doužer pogađaju u dva vezana napada za Partizan koji pred prvi televizijski tajm-aut ima pet poena prednosti. Rezultat je 11:5 posle pet minuta igre.

20:51

3' Partizan kroz tranziciju do lakih poena

Dobrom i čvrstom odbranom, crno-beli su napravili višak u tranziciji gde je Panter asistirao Ponitki. 7:6 za "Parni valjak" posle tri minuta igre.

20:48

2' Trojka Pantera!

Panter ubacuje pet poena zaredom i Partizan vodi posle nepuna dva minuta igre. 5:1 za crno-bele.

20:47

1' Promašaj Doužera na startu utakmice

Za Partizan utakmicu su počeli Panter, Tristan Vukčevič, Doužer i Ponitka. Prvi posed nisu iskoristili crno-beli, Dožer je promašio šut za 3.

19:54

Veliko interesovanje za derbi, Arena će biti puna

Partizan će u četvrtak prvi put gostovati Crvenoj zvezdi Meridianbet ove sezone, u Štark areni, a sudeći prema interesovanju navijača crveno-belih, dvorana će biti krcata kao i kada su je jesenas ispunjavali Grobari.

Pogledajte

00:22
Navijači Zvezde čekaju u redu za kartu za evroligaški derbi
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

19:53

Problem sa Zekom Ledejom

Dva dana pred "večiti derbi" protiv Crvene zvezde Meridianbet, Željko Obradović je po svemu sudeći odlučio da ne koristi Zeka Ledeja. On zbog problema sa povredom nije bio na treningu dan pred meč protiv Asvela.

Izvor: MN PRESS

19:52

Crno-bijeli apsolutni favoriti

Tim Željka Obradovića dočekuje ove večeri poslednjeplasirani tim tabele Evrolige, koji ima učinak 2-15. Prvi meč ovih rivala, u uvodnoj fazi sezone, završen je rutinskom pobedom Partizana u Francuskoj, 88:62.

Izvor: MN PRESS

19:49

Dobro došli u tekstualni prenos

Partizan i Asvel igraju od 20.45 časova u Štark areni, a uoči meča stižu nezvanične informacije da za crno-bele uz Uroša Trifunovića neće igrati ni Zek Ledej, startni krilni centar. Takođe, sa druge strane u satima pred meč najavljen je rastanak Francuza i italijanskog trenera Đanmarka Poceka, posle malo više od dva meseca.

UKRATKO

  • Partizan - Asvel 90:77
  • Potpuna dominacija crno-bijelih
  • Sledeći meč - derbi sa Zvezdom
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije