• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo štitio igrače Partizana, a ovako je Obradović napustio dvoranu: Detalji koje niste vidjeli u prenosu

Ovo su detalji koje niste vidjeli u prenosu.

 Teodosić sproveo košarkaše Partizana do svlačionice Izvor: Kurir / Petar Aleksić

Crvena zvezda pobijedila je Partizan u prvom vječitom derbiju u 2024. godini, a tu su i detalji koje niste mogli da vidite u prenosu. Po završetku utakmice, kada su igrači išli ka svlačionici, Miloš Teodosić je prišao i sproveo ih do tamo, pozdravljajući se sa njima.

U isto vrijeme je Željko Obradović prišao da se pozdravi sa kolegom Janisom Sferopulosom. Grčki stručnjak je odmah podigao ruku u vis i dao signal publici da ostane smirena i da ne dođe do nekakvog gađanja ili ubacivanja predmeta na teren. Nije bilo nikakvih incidenata.

Na fotografijama i snimcima može da se vidi i zajedničko pozdravljanje igrača i predstavnika dva tima i lijepa slika koja je poslata u svijet sa vječitog derbija. "Ova pobjeda je poklon za navijače", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije poslije utakmice.

O ambijentu koji je vladao u Areni pričao je i Obradović prilikom razgovora sa medijima. "Na mene nije uticalo, nikakav uticaj na mene, niti me zanima atmosfera, niti se bavim time. Naravno, navijači Zvezde bodre i vole svoj klub, to je za poštovanje i ostalo je nebitno. Da li utiče na igrače? Pretpostavljam da sve što je pitala vaša koleginica ima veze i sa tim", jasan je Željko.

Pripremila je Zvezda koreografiju za ovaj meč, na nivou 400 navijači su nosili crvene, a na nivou 200 bijele majice. Na taj način dali su dodatnu podršku igračima što je moglo da se vidi i na parketu. Izuzev jednog detalja iz same završnice kada je ubačeno nekoliko predmeta, sve ostalo proteklo je dobro. "Osim tih par minuta pred kraj, atmosfera je bila odlična. Razumijem i navijače", rekao je Teodosić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC