• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 ABA liga Partizan Krka uživo prenos livestream
 ABA liga Partizan Krka uživo prenos livestream

Partizan pregazio Slovence - Crno-bijeli zaboravili poraz u derbiju!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Ekipa Željka Obradovića vratila se na pobjednički kurs.

 ABA liga Partizan Krka uživo prenos livestream Izvor: Kurir / Petar Aleksić

Poraz u derbiju brzo je zaboravljen - Partizan se oporavio nakon poraza od Crvene zvezde i automatski se vratio u dobru formu. Ekipi Željka Obradovića za to je poslužila ekipa Krke, koja u Beogradu nije mogla da pruži nikakav otpor raspucanoj crno-bijeloj četi - 96:76!

Najtrofejniji evropski trener odlično je pripremio ekipu za ovaj meč, a kada je postalo jasno da će razlika biti ubjedljiva imao je luksuz da odmori neke od svojih najboljih igrača. Tako je Kaboklo odigrao manje od deset minuta na ovom meču, a nisu se previše umarali ni Doužer, odnosno Panter i Naneli. Najveću minutažu u crno-bijelom dresu imao je Tristan Vukčević i čini se da je uspio da je iskoristi - postigao je 16 poena, uz pet skokova i dvije ukradene lopte.

Partizan se ovom pobjedom izjednačio sa Cedevita Olimpijom na drugom mjestu tabele ABA lige, sa dvije pobjede manje od Crvene zvezde koja drži prvo mjesto u regionalnom takmičenju. Podsećamo, upravo je Cedevita Olimpija savladala Crvenu zvezdu u prvom meču dana i tako zakomplikovala situaciju na tabeli. Sve detalje sa meča Partizana i Krke pročitajte u kartici "razvoj događaja".

20:34

KRAJ MEČA - 96:76!

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma važnu pobedu nad Krkom, a rezultat meča ni u jednom trenutku nije se dovodio u pitanje.

20:29

39. minut - Blizu je kraj, 94:70!

Nekoliko slabijih napada crno-belih u samom finišu meča, ali... Krka nije uspela da smanji zaostatak, i dalje Partizan ima izuzetno ubedljivu prednost.

20:21

35. minut - Rutina, 91:60!

Pitanje je samo kojim će se rezultatom završiti meč u Beogradskoj areni, odnosno u kojem trenutku će Partizan prebaciti 100 poena!

Izvor: MN PRESS

20:12

Kraj treće četvrtine - 80:52!

Biće ovo rutinska pobeda Partizana! Crno-beli su protiv Krke za samo tri deonice postigli 80 poena i imaju gotovo 30 poena prednosti pred poslednjih deset minuta. Veoma važan trijumf nakon poraza u derbiju, a pred novo duplo kolo Evrolige.

20:07

25. minut - Partizan ne posustaje, 74:39!

Željko Obradović je odlučio da u nastavku meča priliku ne dobijaju samo rezervisti, pa su na terenu i kapiten Kevin Panter, Džejms naneli koji je jedan od igrača sa najvećom minutažom, kao i ostali. Sve to utiče i na rezultat - Krka ne dobija priliku da se vrati u meč, pa je izvesno da ćemo videti više od 100 poena crno-belih.

Izvor: MN PRESS

19:56

Nastavljamo!

Počela je treća deonica meča koji je Partizan rezultatski odlučio već sredinom drugog dela igre!

19:50

Poraz Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Cedevita Olimpije u Ljubljani (96:86), a to je rezultat koji zanima i Partizan. Crno-beli sada imaju jednu pobedu manje od slovenačkog tima, sa kojim se trenutno bore za drugu poziciju na tabeli.

19:42

POLUVREME - 59:29!

Partizan je razbio Krku za dve četvrtine, a Željko Obradović je dobio priliku da odmori neke od svojih najvažnijih igrača. Ni to nije uticalo na rezultat pošto crno-beli imaju čak 30 poena prednosti - Krka za 20 minuta nije uspela da postigne toliko...

Tristan Vukčević je obeležio dosadašnji deo meča sa 11 postignutih poena, Bruno Kaboklo je svojih 10 postigao u prvoj deonici, a Doužar i Ponitka nisu ni morali da ulaze u igru tokom dosadašnjeg toka meča.

19:37

18. minut - Partizan ubedljiv, 51:29!

Nije uspeo Tristan Vukčević da pogodi oba slobodna bacanja, ali je i jedno bilo dovoljno da crno-beli postignu više od 50 poena za manje od 18 minuta košarke u Beogradskoj areni. Deluje da će ovo biti jedna od najubedljivijih pobeda Partizana u sezoni. 

Izvor: MN PRESS

19:32

16. minut - Spektakl Partizana, 44:26!

Pogađam trojku i Tristan Vukčević, a Partizan je blizu da dođe i do dvadeset poena prednosti. Ukoliko je suditi po dosadašnjem toku meča to će se sasvim sigurno desiti pre kraja druge četvrtine.

19:27

13. minut - Tajm-aut, 36:19!

Odlično je leđima odigrao Balša Koprivica i nakon njegovih poena Partizan ima maksimalnih 17 poena prednosti. Trener Krke traži tajm-aut, ali pitanje je koliko njegova ekipa može da parira crno-belima, koji u laganom ritmu postižu poene na početku meča.

19:18

Kraj prve četvrtine - 30:14!

Košarkaši Partizana razbili su Krku već u prvoj deonici, pa imaju ubedljivih 16 poena prednosti nakon 10 minuta košarke. Kaboklo je već sada na 10 postignutih poena, a deluje i da je ovaj meč rezultatski rešen iako ima da se igra još mnogo.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

19:13

9. minut - Povratak Trifunovića, 25:11!

Mladi Uroš Trifunović se nakon mesec dana ponovo nalazi na parketu, a navijači Partizana aplauzima su ga dočekali.

19:06

5. minut - Furiozan Partizan, 15:4!

Impresivan start crno-belih protiv Krke u 15. kolu ABA lige. Već na samom početku meča sa po pet poena su dvocifrenu prednost domaćem timu doneli Džejms Naneli, Tristan Vukčević i Bruno Kaboklo!

19:01

Počinjemo!

Drugi meč dana u ABA ligi igraju Partizan i Krka - crno-beli meč u Beogradu počinju u sastavu Smit, Panter, Naneli, Vukčević, Kaboklo!

18:30

Krka u problemu!

Slovenački tim je na začelju tabele i samo je barski Mornar lošije plasiran od Krke. Teško je očekivati da će sezonu moći da izvlače u Beogradskoj areni, protiv jednog od najboljih timova u Evropi!

18:20

Partizan za drugo mesto!

Crno-beli će pobedom protiv Krke pokušati da se domognu druge pozicije u regionu i tako nastave da vrše pritisak na najvećeg rivala. Možda prednost domaćeg terena na kraju ligaškog dela još nije izgubljena za tim Željka Obradovića.

18:10

Tabela!

Ovako stoji stanje u regionu:



Standings provided by Sofascore

18:00

Dobro veče!

Veoma važan meč u 15. kolu ABA lige košarkaši Partizana odigraće u Beogradu protiv Krke. Slovenački tim zauzima pretposlednje mesto na tabeli regionalnog takmičenja i odlična je prilika za crno-bele da upišu pobedu, a samim tim i "skoče" na drugo mesto tabele.

Utakmica počinje u 19:00, a tekstualni prenos pratite uz MONDO.

UKRATKO

  • Partizan - Krka
  • Crno-beli žele pobedu
  • Slovenci u problemu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije