• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović pred povratak u Beograd: "Zvezda najtalentovaniji tim Evrolige, za moje igrače izazov nastup pred 20.000 ljudi"

Autor Dragan Šutvić

Duško Ivanović srećan zbog povratka u Beograd i meča protiv Zvezde.

 Crvena zvezda Baskonija Duško Ivanović najava  Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova igra jako važan meč protiv Baskonije, u izvesno krcatoj Štark areni. Ekipa Janisa Sferopulosa poslije pobjede protiv Armanija u Milanu ima pred sobom sutra šansu da napravi važan korak ka povratku u borbu za plasman u Top 8 ili u plej-in. A na drugoj strani biće Duško Ivanović, donedavni trener Zvezde koji se sa Malog Kalemegdana krajem oktobra vratio u Baskoniju.

"Srećan sam zbog povratka u Beograd. Bio sam u velikom klubu, sa divnom publikom. Imam mnogo prijatelja tamo i srećan sam zbog povratka, iako će nam biti veoma teško tokom utakmice", rekao je crnogorski stručnjak uoči puta u Srbiju.

Zvezdin tim, koji je i sam formirao, nazvao je "najtalentovanijom ekipom u Evroligi", uz podsjećanje na njene pobjede protiv Fenerbanhčea, Partizana i Armanija prethodnih nedjelja.

"Atmosfera u dvorani biće nešto posebno. 20.000 navijača neće prestati da navija i da pjeva. To je veoma korektna publika, ali mi moramo da znamo kako hoćemo da igramo. Biće to izazov za moje igrače, jer je pozitivna stvar igrati pred 20.000 gledalaca".

Ivanović je rekao da njegov igrač Kris Čioza ima problem sa povredom, a očekuje se i da bekovi Vanja Marinković i Markus Hauard pomognu Špancima u organizaciji igre.

"Sve to zavisiće od situacije na terenu, imaćemo dva treninga (u srijedu uveče i četvrtak ujutru) i vidjećemo šta ćemo moći da pripremimo", rekao je Ivanović.

Baskonija je u ovom trenutku na 10. mjestu tabele, sa skorom 11-10, dok je Zvezda 13, sa učinkom 9-12. U prvom dijelu ove sezone Baskonija je tijesno pobijedila crveno-bijele, 87:85. Duel u četvrtak biće značajan i zbog toga što će za Zvezdu debitovati novi američki bek, Džavonte Smart.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC