• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rok za trejdove u NBA ligi ističe - šta je sa Srbima? Za jednog se svi raspituju, zovu ga i kod Embida

Bogdan Bogdanović mogao bi da napusti Atlantu u smiraj roka za trejdove u NBA ligi...

 NBA liga trejdovi rokovi Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA rok za trejdove ističe večeras, 8. februara u 21 čas po srednjeevropskom vremenu. Hoće li biti nekih "bombi" i da li će neko od srpskih košarkaša promijeniti klub? To je pitanje na koje odgovor čekaju mnogi fanovi najjače košarkaške lige na svijetu u Srbiji. Odgovor će stići vrlo brzo.

Od srpskih košarkaša u NBA ligi trenutno su Nikola Jokić, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović, Aleksej Pokuševski, Vasilije Micić i Nikola Jović. Od svih njih samo jedan se spominje u razgovorima koji se tiču potencijalne "razmjene" i to je Bogdan. Atlanta je u borbi za plej-in turnir i već neko vreme spekuliše se da žele da krenu u izgradnju novog tima, takozvani "rebilding" i priča se o odlasku Dižontea Mareja i Bogdanovića.

Prema posljednjim informacijama iz Amerike Filadelfija se navodno raspitivala za Bogdana. Poslije povrede i operacije Džoela Embida Siksersi traže pojačanja.

"Pokušavaju da nađu rješenje, razgovarali su i sa Detroitom o Bojanu Bogdanoviću i Aleku Burksu, kažu mi da su ti pregovori u ovom momentu propali. Siksersi su u slobodnom padu, nije samo Embid povrijeđen, ali žele da kupe vrijeme dok se ne vrati. Biće aktivni sigurno", otkrio je Adrijan Vojnarovski.

Kada su ostali srpski igrači u pitanju jasno je svima da je Jokić nedodirljiv u Denveru, Micić dobija sve više šansi u Oklahomi, dok je Pokuševski u padu forme i rijetko kada ulazi u igru, tako da njegova situacija nije potpuno jasna. Djeluje i da Majami ne želi da se odrekne Jovića, iako ne igra toliko u posljednje vrijeme. Superstar Hita Džimi Batler ga je hvalio, ima dobro mišljenje o njemu i izvjesno je da će ostati na Floridi. Bobi Marjanović uživa u Hjustonu i ne spominje se u završnici roka za trejdove.

Jedan od timova koji bi mogao malo da "podigne prašinu" je Golden Stejt koji se žestoko muči ove sezone i trenutno je na tabeli ispod crte i za plej-in turnir. "Keli Olinik iz Jute, bio bi savršen za Voriorse, za njega će se raspitivati. Vigins i Tompson se muče, pokušavaju da nađu nekoga", ispričao je Vojnarovski i dodao da bi "Lejkersi mogli da trejduju Dianđela Rasela".

Sat polako otkucava...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC