• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci opleli po Nikoli Jokiću! "Bolje da je otišao u Srbiju i čuvao konje!" (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ne dopada se navijačima u Americi što Nikolu Jokića baš briga za Ol-star utakmicu i ne mogu da se pomire sa tim da ga "cirkus" ne zanima.

 Amerikanci napali Nikolu Jokica jer ga briga za Olstar Izvor: Screenshot/YouTube/Bleacher Report

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovao je šesti put na Ol-star utakmici, pa je i ovoga puta drugima prepustio "slavu", pošto nije želio da ulaže previše truda. Jokić je meč završio sa 13 poena, a čitavog vikenda bio je na raspolaganju medijima, što ponekad umije i te kako da umori, posebno kada košarku shvatate kao Somborac.

I dok se pred utakmicu Istoka i Zapada zabavljao sa Lebronom Džejmsom, i naravno Lukom Dončićem, navijači su primijetili da ga nikako nisu zanimale obaveze u noći između subote i nedjelje. Tada je na programu bilo takmičenje u vještinama, a istovremeno su superstarovi predstavljeni na parketu u Indijanapolisu, gdje ih je čekala publika na tribinama. Jokić kao da nije želio da bude tu, nego sa svojom porodicom ili konjima, pa nije djelovao naročito zainteresovano.


Zbog toga su ga navijači napali, pošto su navikli od drugih superstarova da daju sve od sebe na Ol-star utakmicama, pošto to za njih znači i više novca od sponzora i reklama. Jokić, ipak nije takav, pa nije mogao da se folira ni na jednu utakmicu, tako da je sve govorio njegov izraz lica.

"Ovo je tako jadno, čovječe!", "Da li shvatate da je sport vrsta zabave, zar ne? Trebalo bi da budem uzbuđen što on igra, a on sam nije? Da, sigurno", "Bolje da je otišao u Srbiju i čuvao konje", Navijači Denvera se onda pitaju zašto niko ne obraća pažnju na njih", "Nezahvalan je", "Cijeli taj narativ 'ne želim da budem ovdje' je malo pretjeran u ovom trenutku. Da nije htio da bude ovdje, vratio bi se u Srbiju i gledao konjske trke, sigurno je već dovoljno zaradio i niko ga ne tjera da bude tu", i slični komentari samo su se nizali.

Pogledajte i kako je Jokić reagovao na samom Ol-star meču, ni tu nije bio previše zainteresovan:

Nikola Jokić na Ol-staru
Izvor: Youtube/Bleacher Report

Podsjetimo, Nikola Jokić je rekao da se lijepo zabavljao na Ol-staru, a da će sada odmoriti u svojoj vili u Denveru, iako većina košarkaša slobodne dane poslije vikenda "zvijezda" provode u Meksiku.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:02
Vila Nikole Jokića
Izvor: Tiktok/athletehomes
Izvor: Tiktok/athletehomes

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC