• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić izdiktirao najbolju ex-Yu petorku! Izabrao samo jednog Srbina, mnogi se neće složiti s njim!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić upitan da izabere najbolji "evropski tim", ali je to za njega samo Jugoslavija.

 Nikola Jokić izabrao najbolju evropsku petorku Izvor: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobro se zabavljao ovog vikenda na Ol-staru u Indijanapolisu, iako je njegov Zapad doživio poraz. Zbog toga su ga navijači čak i kritikovali, ali neće Jokić mnogo mariti za to - proveo je dobro vrijeme sa Lebronom Džejmsom i razumije se Lukom Dončićem, dok je dugo morao da odgovara i na novinarska pitanja...

Čuli smo da Jokić misli da bi Peđa Stojaković u današnjoj NBA košarci bio još bolji nego što inače jeste, dok je dobio i pitanje da izabere najbolju petorku od košarkaša koji stižu iz Evrope. Uslov je bio samo da su aktivni, tako da je Jokić samo kratko razmislio i imao je spreman odgovor za novinare koji su bili radoznali. Naravno, podrazumijeva se i da je sam Jokić u petorci, a svi ostali koje je nabrojao su sa prostora bivše Jugoslavije.

"Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Dario Šarić i Nikola Vučević", rekao je Nikola Jokić tom prilikom možda i nesvjesno birajući samo Ex-Yu ekipu, pošto je zaboravio neke od igrača koji dolaze iz Evrope, a bili su čak i na Ol-staru sa njim tokom vikenda u Indijanapolisu.

Naravno, mislimo na Janisa Adetokunba, preskočio je i Paola Bankera, mada je Italijan u međuvremenu izabrao da igra za SAD, a možda će se "uvrijediti" i Domantas Sabonis (Litvanija, Sakramento), Lauri Markanen (Juta, Finska), Kristaps Porzingis (Boston, Letonija), Viktor Vembanjama (San Antonio, Francuska), Franc i Mo Vagner (Orlando, Njemačka), Rudi Gober (Minesota, Francuska), Bojan Bogdanović (Njujork, Hrvatska), Alperen Šengun (Hjuston, Turska) ili Vasilije Micić (Šarlot, Srbija).

Šta vi mislite, koja je najbolja petorka od aktivnih igrača iz Evrope? 



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC