• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan računa, Zvezda više ne mora?! Ovako izgleda tabela Evrolige poslije 27 kola!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-beli mnogo bliži doigravanju, crveno-bijeli sada imaju tek minimalne šanse za senzaciju.

 Tabela Evrolige - Partizan ima šanse za plej-in, Zvezda nema Izvor: Kurir/ Petar Aleksić

Još jedno kolo Evrolige završeno je pobjedom Bajerna nad Crvenom zvezdom, a srpski predstavnik u elitnom takmičenju evropskih košarkaških klubova sada polako počinje da mašta o mjestu u doigravanju! Bolan poraz koji su izabranici Janisa Sferopulosa doživjeli u Minhenu, bez Miloša Teodosića koji je lider ekipe ove sezone, udaljio je osvajača nedavno održanog Kupa Radivoja Koraća od 10. pozicije na kraju ligaškog dijela.

Čini se iz ove perspektive da je Crvena zvezda propustila i posljednju priliku da uhvati voz za doigravanje, pa će o mjestima u nokaut fazi razmišljati neki drugi timovi. Među njima je i Partizan, koji zbog trijumfa nad Efesom u Beogradu ima čak tri pobjede više od najvećeg rivala. Istina, ni Partizan nije na mjestu koje vodi u doigravanje - trenutno su crno-bijeli na 11. poziciji, ali po učinku su poravnati sa Valensijom koja na tabeli Evrolige zauzima poziciju iznad.

Veoma blizu Partizana je Bajern koji nakon večerašnje pobjede ima samo jedan trijumf manje, dok o desetom mjestu još uvijek maštaju ekipe Olimpije, Žalgirisa i Efesa. Sva tri tima trenutno su na učinku od 11 pobjeda i 16 poraza, odnosno na dva trijumfa zaostatka za Partizanom. Tim Željka Obradovića moaće da misli o njima u narednim kolima Evrolige, ali i o timovima koji su iznad njega. Postoji mogućnost da se Partizan furioznim finišem ligaškog dela domogne čak i mjesta u plej-ofu, bez odigravanja plej-ina u kojem će nastupiti sedmi, osmi, deveti i deseti tim nakon odigranog 34. kola! Ovako izgleda tabela:



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC