• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Dončić vozi tenk od 250.000$! Izgleda kao da je Betmenov, a iz njega trešti Ceca (FOTO)

Pogledajte kako izgleda oklopno vozilo koje vozi Luka Dončić i koje mnoge podsjeća na tenk.

 Luka Dončić vozi auto od 250.000 dolara Izvor: Twitter/basket_news/Screenshot

Slovenački košarkaš Luka Dončić je jedan od najplaćenijih u NBA ligi sa godišnjom platom od oko 40 miliona dolara, a već dobro znamo da je "slab" na automobile. Tako mu nije dugo trebalo da se počasti Lamborginijem Urusom vrijednim 500.000 dolara, dok to ipak nije njegov najveći "ljubimac" u garaži u Dalasu.

Omiljeni automobil Luke Dončića je zapravo "tenk" koji od prošle godine šokira sve stanovnike u Teksasu, odnosno gdje god se košarkaš pojavi sa njim. U pitanju je "Apocalypse Hellfire 6×6 Super Truck" koji pravi "Jeep", a koji zaista djeluje nevjerovatno među običnim automobilima. "Zvijer" od šest točkova ima 850 konjskih snaga, a iako deluje pomalo kabasto, to vara na prvi pogled pošto do 100 km/h ubrazava za samo 3,7 sekundi. Pogledajte kako izgleda:

Nakon jedne nedavne utakmice Dalasa, navijači su snimili Dončića kako sa utakmice odlazi u njemu, pa su mnogi primijetili da izgleda kao da vozi oklopno vozilo. S druge strane drugi su ga povezali sa Brusom Vejnom, odnosno Betmenom, pošto je u stripovima i filmovima sa ovim superherojem uvek i "betmobil" djelovao moćno.


Interesantna stvar o skupocenoj zvjerki (oko 250 hiljada dolara) je da je proizveden u samo 150 primjeraka, pa tako nema još mnogo vlasnika koji mogu da se pohvale prevoznim sredstvom koje ima Luka Dončić. Zanimljivo je da Dončić često na svom Instagramu dijeli fotografije iz automobila i pokazuje šta sluša, tako da iz njegovog tenka obično dopiru narodnjaci, pošto je veliki ljubitelj Cece, Dare Bubamare i slične muzike.

Podsjetimo, Luka Dončić je nedavno postao otac pošto je njegova izabranica Ana-Marija Goltes rodila kćerku. Njih dvoje su inače dugo u vezi, s tim da su imali i jedan kratak prekid.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC