• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda Virtus Evroliga uživo prenos
 Crvena zvezda Virtus Evroliga uživo prenos

Zvezda konačno pobijedila u Evroligi! Navijači su ovo čekali nedjeljama - prekinuta crna serija!

Košarkaši Zvezde nakon šest uzastopnih poraza stigli do pobjede.

 Crvena zvezda Virtus Evroliga uživo prenos  Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Košarkaši Crvene zvezde nakon više od mjesec i po dana prekinuli su crnu seriju u Evroligi - nakon Valensije koja je savladana krajem januara, u Beogradu je oružje položio Virtus (94:79)! Do pobjede su crveno-bijele vodili Miloš Teodosić (11 poena, devet asistencija) i Nemanja Nedović (25 poena, sedam asistencija).

Izuzetno dobru partiju protiv italijanskog tima odigrali su još i Džoel Bolomboj (15 poena, pet skokova), Dejan Davidovac (11 poena, pet skokova) i Luka Mitrović (10 poena, pet skokova). U poraženom timu bolji od ostalih bio je Tornike Šengelija sa 25 poena, a dvocifreni su bili još Ludberg sa 15 i Belineli sa 14 poena. Italijanskom timu to nije bilo dovoljno za prekid lošeg niza rezultata na gostujućim terenima, pošto im je ovo sedmi poraz u nizu.

Crvena zvezda neće mnogo profitirati od ove pobjede, barem što se tiče tabele Evrolige. Tim Janisa Sferopulosa ostaje na 16. mjestu tabele, a vjerovatno će se tu zadržati i na kraju ligaškog dijela takmičenja. Zvezdi preostaju još mečevi protiv Reala u Madridu, Olimpijakosa u Beogradu i Efesa u Istanbulu.

21:10

Poeni igrača Zvezde!

Crvena zvezda: Smart, Lazarević, Teodosić 11, Hanga 3, Davidovac 11, Mitrović 10, Tobi 7, Bolomboj 15, Ilić 5, Nedović 25, Gedraitis 7, Gilespi

21:03

Tabela!

Ovakva je sada situacija u Evroligi:



Standings provided by Sofascore

21:01

KRAJ - 94:79!

Crvena zvezda je uspela da prekine niz od šest poraza u Evroligi i da pred svojim navijačima, na krilima Nedovića i Teodosića, savlada Virtus iz Bolonje. Odlično drugo poluvreme odigrala je Zvezda.

20:59

40. minut - Nesportska, 87:78!

Mirno je Zvezda privela kraju meč u Beogradskoj areni, a u poslednjem minutu je Šengelija dobio nesportsku zbog faula nad Davidovcem koji je povukao kontru i imao čistu situaciju pred košem. Zvezda je, sada je to jasno, prekinula seriju poraza!

20:53

36. minut - Zvezda u ritmu, 84:75!

Ima malo više od tri minuta igre do kraja meča u Beogradskoj areni, a Crvena zvezda je sve bliže pobedi nad Virtusom!

20:38

32. minut - Mitrović, 77:69!

Promašio je zakucavanje, odnosno sklonio ga je Miki sa obruča, ali Luka Mitrović se odmah iskupio pogotkom uz faul. Pogodio je i dodatno slobodno bacanje, za osam poena prednosti u korist Zvezde.

Izvor: MN PRESS

20:31

30. minut - Neeeedović, 72:61!

Bacio je Miloš Teodosić pas preko pola terena, a Nemanja Nedović pogodio trojku u tranziciji! Njih dvojica su napravili novi preokret Zvezde u Evroligi i doneli dvocifrenu prednost crveno-belima.

20:24

28. minut - Teodosić, pa Nedović, 66:61!

Trojka Miloša Teodosića i slobodna bacanja Nemanje Nedovića donose nešto komotniju prednost Zvezdi u finišu treće deonice. Ponovo je njihov ulazak na parket pprodrmao ekipu, barem u ofanzivnom smislu.

Izvor: MN PRESS

20:16

25. minut - Šengelija, 61:58!

Imala je Crvena zvezda i dvocifrenu prednost, pa prilike da se dodatne odlepi, ali... Trojke Lundberga koji je pogodio dve u nizu i Šengelije koji je sa 16 poena najefikasniji na meču vratile su neizvesnost u ovaj meč.

20:09

23. minut - Virtus kasni, 54:44!

Košarkaši Crvene zvezde sasvim su dobro počeli treću deonicu, ali ekipa Virtusa kao da je još u svlačionici. To je omogućilo domaćem timu da u Beogradskoj areni stigne do čak deset poena prednosti!

20:05

Nastavljamo!

Potrošila je Crvena zvezda ceo napad, izvukla i faul u poslednjoj sekundi, a zatim preko Dejana Davidovca postigla poene. Nije moglo mnogo bolje na startu treće deonice, pošto crveno-beli sada imaju osam poena prednosti.

19:49

BUM - BUM, 42:48!

Imala je Crvena zvezda poslednji napad u drugoj četvrtini i završila ga je sa čak šest postignutih poena! Zapravo, prvo je Miloš Teodosić izmislio pas u ćošak za Majka Tobija koji je pogodio trojku, a onda je iskusni plejmejker presekao loptu koju je izveo njegov bivši klub i uz zvuk sirene pogodio još jednu trojku!

19:43

18. minut - Egal, 40:40!

Iako je neverovatni Tornike Šengelija ubacio čak 13 poena do sada, Zvezda ima dobar rezultat protiv Virtusa.

Izvor: MN PRESS

19:34

16. minut - Vodi Zvezda, 33:32!

Zatražio je tajm-aut italijanski stručnjak Luka Banki, nakon što je Zvezda stigla do prednosti. Dalibor Ilić je ukrao loptu, a Rokas Gedraitis bacio alej-up za Majka Tobija.

19:29

14. minut - Stao napad Zvezde, 27:32!

Nekoliko uzastopnih napada Crvena zvezda nije rešila, ili bolje rečeno nije znala kako da reši, pa Virtus ima pet poena prednosti. Dobra stvar za crveno-bele je što se italijanski tim već nalazi u bonusu, pa bi u nastavku četvrtine mogli da stižu do lakih poena sa penala.

19:20

Kraj četvrtine - 21:23!

Imala je Zvezda i dobre i loše periode igre u prvih deset minuta meča, a na kraju može da bude zadovoljna sa dva poena zaostatka. Deluje da je Virtus u ovom trenutku ekipa protiv koje crveno-beli mogu da igraju, barem u ovom ritmu.

Izvor: MN PRESS

19:17

8. minut - Tri minuta bez koša, 17:17!

Imala je Crvena zvezda priliku da se rastrči sredinom prve četvrtine, ali nekoliko velikih grešaka i loših odluka u napadu nisu doneli ništa timu. Napad se stabilizovao tek ulaskom Miloša Teodosića, pa Zvezda drži korak za gostima iz Bolonje.

Izvor: MN PRESS

19:12

Tajm-aut!

Televizijski tajm-aut donosi igračima malo odmora, a Zvezda je rpvu pauzu dočekala u prednosti. Crveno-beli nakon trojke Adama Hange sa osam metara imaju prednost 15:13, a kada se košarkaši vrate na parket imaće priliku i da je uvećaju.

19:08

5. minut - Belineli... 9:10!

Greške Adama Hange na jednoj strani terena trojkama kažnjava Marko Belineli! Iskusni Italijan je pogodio prva dva šuta, već ima šest poena i to bi mogao da bude problem.

19:05

3. minut - Dalibor Ilić, 4:5!

Na samom početku meča Ilić je centralna figura u redovima Crvene zvezde. Prvo je pogodio nakon promašaja Davidovca, zatim odlično sačuvao Šengeliju, a na kraju i iznudio loš šut koji Zvezda može da preživi.

19:00

Počinjemo!

Petorku Crvene zvezde na početku meča čine Nemanja Nedović, Adam Hanga, Dejan Davidovac, Dalibor Ilić i Džoel Bolomboj.

18:50

Užasna forma!

Crvena zvezda ima šest uzastopnih poraza u Evroligi, a Virtus ima šest uzastopnih poraza na gostovanjima u Evroligi. Timovi trenutno nisu u sjajnoj formi i ovaj meč mogao bi da im posluži za izlazak iz krize.

18:40

Ovako je bilo protiv Panatinaikosa!

Prisetite se detalja sa meča od pre dva dana:

18:30

Igra Teodosić!

Nakon meča protiv Panatinaikosa u sredu uveče, iskusni plejmejker Miloš Teodosić igraće i protiv Virtusa. On je pauzirao gotovo dva meseca zbog povrede koja ga je pratila, ali su očekivanja svih u klubu da sada uđe u pravi ritam i bude potpuno spreman u završnici sezone.

18:20

Jago je u Areni!

Nakon teške povrede koju je zaradio na meču protiv Makabija iz Tel Aviva, brazilski košarkaš Jago dos Santos morao je da bude hospitalizovan. Imao je blaži potres mozga i prelom jedne od kostiju lica, a nakon hitne operacije dobro se oporavlja - ima snage i da poseti halu i pruži podršku saigračima. Pogledajte:

18:15

Očekivanja Janisa Sferopulosa!

Grčki trener Janis Sferopulos govorio je o svojim očekivanja pred meč protiv Virtusa. Tom prilikom bilo je reči i o ABA ligi, ali i o povredama Nikole Topića i Treja Tompkinsa koji još ne mogu na parket.

18:05

Poraz pre dva dana!

Crvena zvezda je i prvi meč u duplom kolu Evrolige igrala pred svojom publikom, a tada je upisala poraz od Panatinaikosa koji je jedan od najboljih evropskih timova. Ekipa Ergina Atamana bez većih problema savladala je crveno-bele i nastavila borbu za što bolju poziciju pred plej-of.

17:55

Tabela!

Ovako stoje stvari u Evroligi trenutno:



Standings provided by Sofascore

17:45

Dobro veče!

Košarkaši Crvene zvezde u drugom meču poslednjeg duplog kola za ovu sezonu dočekuju Virtus iz Bolonje, a taj meč ima veći rezultatski značaj za goste iz Italije. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije