• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić brutalno prozivao Divca: Mahao mu tokom meča, pa dobacivao sa klupe! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji srpski košarkaš Vlade Divac sigurno nije očekivao sukob sa Lukom Dončićem tokom meča.

 Luka dončić prozivao Divca Izvor: Twitter/SeanCunningham/printscreen

Slovenački košarkaš Luka Dončić bio je među najboljim akterima utakmice koju su u noći između petka i subote odigrali njegov Dalas i Sakramento Kingsi, tim koji je svojevremeno mogao da ga uzme na NBA draftu. Bek tima iz Teksasa završio je meč sa 26 poena, 12 asistencija i devet skokova, a u samom finišu meča postigao je odlučujuća slobodna bacanja i tako svom timu donio pobjedu. Odmah nakon toga isprozivao je legendarnog Divca!

Vlade se našao u prvom redu pored terena, pratio je ovaj meč i uživao u košarci, a vjerovatno nije mogao ni da zamisli da će mu se Dončić obratiti. Slovenački košarkaš je pogledao u pravcu nekadašnjeg NBA igrača i više puta mahnuo u njegovom pravcu, želeći da privuče pažnju. Nakon toga je otrčao ka klupi svog tima i uz pokazivanje prstom ka Divcu izgovorio "Trebalo je da me draftuje". Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, Luka Dončić je izabran na NBA draftu 2018. godine, kao treći pik. Uzela je Atlanta, ali je odmah trejdovan u Dalas Maverikse, koji su za njega dali Treja Janga i pravo na pika prve runde naredne godine. U tom trenutku Vlade Divac bio je generalni menadžer Sakramento Kingsa i doneo je veoma lošu odluku - sa druge pozicije je izabrao Marvina Beglija III, koji nije uspio da napravi ni približno dobru karijeru kao ostali najbolji igrači iz te klase.

Sa prvog mjesta biran je Deandre Ejton, sa četvrtog Džeren Džekson Džunior, sa pete Trej Jang, tek sa 11. mjesta Šaj Gildžes-Aleksander, pa sa 33. mjesta Džejlen Branson... Lista onih koji su napravili bolju karijeru od Beglija mnogo je duža, a Dončić je provokacijom pokušao da kaže koliko je on bolji od tadašnjeg pika Sakramenta. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC