• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda SC Derbi ABA liga uživo prenos
 Crvena zvezda SC Derbi ABA liga uživo prenos

Zvezda obezbijedila prvo mjesto: Pobjeda u Pioniru za prednost domaćeg terena u plej-ofu!

Crveno-bijeli su trijumfovali nad Podgoričanima u pretposljednjoj utakmici ligaškog dijela ABA lige.

 Crvena zvezda SC Derbi ABA liga uživo prenos Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Studentski centar (94:76) u hali "Aleksdandar Nikolić" i tako obezbijedili prvo mjesto pred plej-of reagionalnog takmičenja. To znači da će crveno-bijeli imati prednost domaćeg terena u svim fazama takmičenja, pa i u finalu ukoliko stignu do borbe za titulu u ABA ligi.

Tim Janisa Sferopulosa uspio je da savlada goste iz Podgorice bez većih problema, iako je i Studentskom centru bilo bitno da slavi na jednom od najtežih gostovanja u ligi. Crnogorski tim ostao je na dvocifrenom minusu u ranoj fazi meča, a sredinom treće dionice postalo je jasno da neće moći da se vrate u ovaj okršaj.

20:00

Tabela!

Sada je jasnija situacija na vrhu!



Standings provided by Sofascore

19:57

Statistika!

Crvena zvezda: Lazarević, Teodosić 5, Hanga 15, Davidovac 12, Mitrović 7, Lazić 5, Tobi, Bolomboj 15, Ilić 5, Nedović 16, Gedraitis 10, Dos Santos 4.

SC Derbi: Bogavac 6, Pavlićević 4, Vučeljić, Hadžibegović 15, Baćović 3, Ivišić 4, Doukins 7, Drobnjak 12, Drežnjak 6, Kapusta 5, Mirković 14.

19:53

KRAJ MEČA - 94:76!

Crvena zvezda je ubedljivom pobedom pred svojim navijačima obezbedila prvo mesto pred plej-of!

19:47

37. minut - Može li Zvezda do sto, 94:66!

Dejan Davidovac je pogodio oba slobodna bacanja, u hali aleksandar nikolić ima da se igra još više od tri i po minuta, a pitanje pobednika je rešeno. Ostaje samo da se vidi da li će crveno-beli postići više od 100 poena u pretposlednjem meču ligaškog dela ABA lige!

Izvor: MN PRESS

19:40

33. minut - Pleše Zvezda, 84:58!

Opustili su se igrači Crvene vzezde u potpunosti, a nakon jako lepe akcije Teodosić-Nedović-Mitrović srpski tim ima ubedljivih 26 poena prednosti. Značajna pobeda za Zvezdu koja sada dobija obrise tima spremnog za plej-of ABA lige.

19:32

Kraj treće četvrtine - 74:55!

Crveno-beli imaju ubedljivih 19 poena prednosti pred poslednjih 10 minuta košarke protiv Studentskgo centra.

19:21

26. minut - Igra i Jago, 70:44!

Brazilski košarkaš Jago dos Santos vratio se na parket nakon teške povrede i operacije jedne od kostiju lica. Verovatno plejmejker neće imati veliku minutažu, ali raduje što je ponovo na terenu. 

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

19:11

22. minut - 20 razlike, 56:36!

Ređa poene Nemanja Nedović, a Crvena zvezda stiže do maksimalne prednosti protiv SC Derbija. Deluje u ovim trenucima da je rešeno pitanje pobednika!

18:54

Poluvreme - 47:34!

Oscilirala je igra Crvene zvezde tokom druge deonice, dopuštali su izabranici Janisa Sferopulosa serije gostima iz Podgorice, ali nakon prvih 20 minuta košarke imaju sasvim dovoljnih 13 poena prednosti. Zvezda ide ka prvom mestu na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja.

18:37

14. minut - Tajm-aut Zvezde, 36:26!

Uspeo je Studentski centar da postigne osam poena u nizu, pa je Janis Sferopulos morao to da "preseče". Nakon povratka na parket Nemanja Nedović postiže trojku koja mora da donese mir domaćoj ekipi.

18:28

12. minut - Trojke, trojke, 36:18!

Počeo je drugi minut druge deonice, a Studentski centar je potrošio drugi tajm-aut. Prvo Branko Lazić iz kornera, pa Adam Hanga sa levih 45 stepeni pogađaju za tri poena i Zvezda sada ima veoma ubedljivu prednost u Pioniru.

18:24

Kraj prve četvrtine - 30:18!

Impresivna prva deonice Zvezde i dvocifrena prednost na njenom kraju, pošto je poslednji napad u ovom periodu Adam Hanga rešio trećom trojkom na utakmici. Pre toga su crveno-beli odigrali sjajan napad tokom kojeg je lopta odlično kružila, pa je mađarski košarkaš "naplatio" trud celog tima. 

Izvor: MN PRESS

18:16

8. minut - Hanga čuva prednost, 22:15!

Dve trojke iz dva šuta Adama Hange, koji očigledno podiže formu kako se sezona bliži kraju. Sa šest poena je najefikasniji igrač u redovima Crvene zvezde i zahvaljujući njemu crveno-beli imaju sigurnu prednost.

18:11

6. minut - Čelendž, 17:13!

Igra se u veoma brzom ritmu na početku meča, uz mnogo poena na obe strane terena. Gosti su nakon tajm-auta zatržili i čelendž zbog faula Ilića nad Kapustom, ali su sudije ostale pri svojoj odluci - nije bilo nesportske!

18:03

2. minut - Odmah tajm-aut!

Serija 5:0 Crvene zvezde na samom početku meča i trener gostujuće ekipe odmah je zatražio pauzu. Podgoričanima je ovaj meč izuzetno bitan jer odlučuje o konačnom plasmanu na kraju ligaškog dela.

17:50

Sastavi!

Crvena zvezda: Lazarević, Teodosić, Hanga, Davidovac, Mitrović, Lazić, Tobi, Bolomboj, Ilić, Nedović, Gedraitis, Dos Santos

SC Derbi: Bogavac, Pavlićević, Vučeljić, Hadžibegović, Baćović, Ivišić, Doukins, Drobnjak, Drežnjak, Kapusta, Mirković

17:40

Zvezda će igrati za sebe!

Crveno-beli će u poslednjem kolu Evrolgie imati priliku da pobedom nad Efesom pomognu Partizanu! Pokušaće da je iskoriste, ali ne zbog crno-belih već zbog sebe!

17:25

Zajedno u Evroligi?!

Čini se da bi i naredne sezone Srbija mogla da ima dva predstavnika u Evroligi, a da će elitno takmičenje košarkaških klubova u Evropi napustiti jedan nemački tim!

17:10

Tabela!

Ovakvo je trenutno stanje na tabeli:



Standings provided by Sofascore

17:00

Dobar dan!

Košarkaši Crvene zvezde i Studentskog centra odmeriće snage u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", u okviru 25. kola ABa lige. Ovaj meč mogao bi da posluži Crvenoj zvezdi za overu prvog mesta na kraju ligaškgo dela takmičenja. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije