• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provokacija za Nikolu Jokića! Dalas na zagrijavanju nosio majice "Pravi MVP" aludirajući na Luku Dončića (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš Nikola Jokić blizu treće MVP nagrade, ali Dalas želi da Luka Dončić osvoji priznanje.

 kosarkasi-dalasa-isprozivali-nikolu-jokica Izvor: Twitter/Dallasmavs/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Minesotu (116:107), a Nikola Jokić je bio impresivan. Srpski centar postigao je 41 poen, imao 11 skokova i sedam asistencija, a sve je manje onih koji imaju neke druge kandidate za MVP priznanje. Jasno je da će najbolji igrač tima iz Kolorada po treći put u karijeri dobiti prestižnu nagradu, ali to se ne sviđa Dalasu!

Tim iz Teksasa izašao je na zagrijavanje pred meč protiv Majamija (111:92) u majicama "PRAVI MVP", koje treba da budu provokacija ka Nikoli Jokiću i podrška za Luku Dončića, jednog od rijetkih rivala srpskog košarkaša. Postoje oni koji su tokom sezone vjerovali da bi Luka Dončić mogao da se okiti MVP titulom zbog sjajne sezone koju igra, ali u samom finišu ligaškog dijela djeluje da to neće biti slučaj. Ipak, njegovi saigrači iz Dalasa nisu prestali da vjeruju! Pogledajte:

Istu majicu imao je svaki od igrača na parketu, ne računajući Luku Dončića koji se u običnoj crnoj opremi zagrijavao za meč na kojem će zabilježiti 29 poena, devet skokova i devet asistencija. Ni to što je vodio tim do pobjede nad ekipom sa Floride vjerovatno mu neće povećati šanse u borbi za MVP titulu, ipak je Nikola Jokić tokom čitave sezone bio najdominantnija figura NBA lige. Njih dvojica su veoma dobri prijatelji i sigurno će slovenački košarkaš biti srećan zbog Jokića, koji bi osvajanjem nagrade nastavio da piše istoriju.

Ukoliko Jokić dobije priznanje, a to je gotovo pa riješena stvar, izjednačiće se Mosesom Melounom, Lerijem Birdom i Medžikom Džonsonom, igračima koji su po tri puta bili najbolji u ligaškom dijelu sezone. U tom slučaju bi ispred njega ostali samo Karim Abdul Džabar (6), Biol Rasel i Majkl Džordan (5) i Vilt Čemberlen i Lebron Džejms (4).

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:51
Luka Dončić isključen
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC