• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda otkrila dva imena, partizanovci izviždali treće! Sele ga među crveno-bijele, pokazao Areni da bi bio bomba

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Igrač koji se dovodi u vezu sa Zvezdom blistao je u crno-bijeloj Areni.

 KK Crvena zvezda traži pojačanja Izvor: MN Press/Dušan Milenković/ATAImages/MONDO/Stefan Stojanović

Nakon Zvezdinog debakla na kraju razočaravajuće evroligaške sezone, bez obzira na to što je pred crveno-bijelima plej-of ABA lige, uveliko se priča o pojačanjima za sljedeću takmičarsku godinu.

Da bi izbjegla ponavljanje niza grešaka u izboru igrača, Zvezda se po svemu sudeći uveliko aktirivala na tržištu i to su otkrile i riječi predsjednika kluba Nebojše Čovića. On je nedavno javno poručio da crveno-bijeli hoće vodeći tandem Mege, centra Uroša Plavšića i beka/krilo Nikolu Đurišića - i ne samo njih.

Takođe, prethodnih nedjelja nerijetko je pisano o tome da Zvezda hoće krilnog košarkaša Valensije, Semija Odželeja, koji je dobio zvižduke u Partizanovoj Beogradskoj areni. Pretpostavlja se, baš zbog nagađanja da će sljedeće sezone među crveno-bijele. On je bio najbolji igrač Španaca, ubacio je 17 poena, uhvatio šest skokova, podijelio četiri asistencije i bio na svaki način u prvom planu. Beograd je vidio o kakvom igraču se radi i zašto je pet sezona proveo u NBA ligi, noseći dres Bostona, Milvokija i Klipersa.

Ipak, njegov eventualni transfer u Zvezdu i dalje je samo nagađanje, jer se u Španiji isto tako navodi da bi mogla da ga dovede Barselone - i to kao zamjenu za Nikolu Kalinića, koji bi mogao da se za nekoliko mjeseci vrati na Mali Kalemegdan.

Pred Zvezdom je sada napad na titulu ABA lige sa postojećim sastavom, a onda će sigurno biti niz promjena, bez obzira na ishod na "Jadranu", jer su 16. pozicija na tabeli i skor 11-23 daleko od onoga što je cilj crveno-bijelih u Evropi.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC