• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko nije smio da pita Nikolu Jokića za brata! "Mafijaško" odijelo i kajla, poznato zašto se tako oblači

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić se pojavio prvi put pred novinarima od incidenta koji je napravio njegov brat. Svi u Americi pričaju o njegovom odijelu.

 nikola jokic u mafijaskom odjelu nisu ga pitali za brata Izvor: Youtube/House of Highlights

Prvi put od incidenta u Denveru nakon druge utakmice Nagetsa i Lejkersa, kada je Džamal Marej postigao koš za pobjedu, srpski košarkaš Nikola Jokić razgovarao je sa novinarima. Iako je u prethodna 72 sata bio u centru pažnje zbog svog brata Strahinje, koji je udario jednog navijača na tribinama, američki mediji ostavili su tako Somborca "na miru" i nisu ga ispitivali oko ove teme nakon što je ponovo sa Nagetsima slavio u Los Anđelesu.

Jasno je da Jokić ne može da bude odgovoran za postupke svog starijeg brata, zbog čijeg slučaja se oglasila i policija, ali bilo je navijača koji su pokrenuli čak inicijativu da se najbolji košarkaš Denvera suspenduje. I novinari su bili fer prema Jokiću, tako da nisu uopšte pokretali ovu temu, s tim da nije poznato da li je bila "zabranjena".


Jokić se inače na utakmici pojavio u odijelu koje su navijači na društvenim mrežama opisali kao "mafijaško", poredili su ga čak i sa filmskim junakom Tonijem Montanom (film "Lice s ožiljkom"), dok je nakon 24 poena, 15 skokova i devet asistencija protiv Lejkersa na konferenciji za medije pokazao i zlatnu kajlu oko vrata. Jokić je kao i uvijek bio raspoložen za razgovor sa medijima, hvalio je prije svega svoje saigrače i Lebrona Džejmsa, dok je takođe poručio i da ne želi da se vrati starom osjećaju koji je imao po dolasku u NBA - porazima. Jednostavno, u pobjedama mnogo više uživa.

Čini se da uživa i da nosi odijela, što je bila njegova odluka iz 2022. godine, priča se na nagovor supruge Natalije. "Počeo sam ove sezone da dolazim na utakmice u odijelu. Ne sviđa mi se kako se drugi igrači oblače za utakmice. Odijelo znači posao, da idete da radite. Ja sam ovdje da radim svoj posao", rekao je Nikola Jokić u jednom razgovoru poslije meča sa Šekilom O'Nilom nakon čega je nastavio da se oblači formalnije, za razliku od kolega koje se trude da djeluju što čudnije ne bi li privukli pažnju.

Pogledajte i neka od odijela koja je nosio Nikola Jokić koja su privukla pažnju, ali možda nijedno nije bilo kao "mafijaško" kojim se predstavio u Los Anđelesu i odveo Denver do 3:0 protiv Lejkersa.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:23
Slavlje Nikole Jokića u pobedi Denvera
Izvor: Arena premium
Izvor: Arena premium

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC