• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo htio da povrijedi rivale, a onda napao svoje navijače: Embid pomjera granice, on je najgori gubitnik u NBA

Džoel Embid zaista ne zna kako da prihvati poraz.

 Džoel Embid namjerno povrijeđuje košarkaše Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Džoel Embid zaista ne zna da gubi, a kako odmiče plejof serija protiv Njujork Niksa sve je gori. Prvo smo vidjeli kako je pokušao da povredi Mičela Robinsona, zatim je namjerno stao na zglob Džoša Harta da bi potom probao da povrijedi i Džejlena Bransona. Navijačima Njujork Niksa koji su došli na gostovanje se to naravno nije svidjelo, pa su već sa tribina počeli da ga prozivaju. 

Nastavilo se to poslije utakmice kada su se pojavili snimci na kojima se vidi da u glas pjevaju "j*bi Embida" u hodnicima "Vels Fargo centra", a onda je Kamerunac zbog toga napao sopstvene navijače. Sad asu mu i oni krivi, a evo i zašto.

"Razočaravajuće… Volim naše navijače, ne prozivam ih, ali ovo jeste razočaravajuće. Jasno je da Niksi imaju mnogo navijača i da jesu blizu, ali nikada ovako nešto nisam vidio, a ovdje sam deset godina. Na neki način sam po**zdeo, pogotovo jer se Fila smatra sportskim gradom. Uvijek su uz nas, mislim da ovako nešto ne bi trebalo da se dešava. Nije OK", rekao je Embid. 

Već je počela Filadelfija da "juri" zvijezde kojima ističe ugovor u namjeri da Embidu napravi pobjednički tim. Ipak, poslije odlaska Džejmsa Hardena i promjene velikog broja igrača malo superstarova je spremno da dođe da igra sa Embidom. Ipak, on je uzeo američko državljanstvo i probaće da trofej osvoji igrajući za SAD na Olimpijskim igrama. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC