• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović poslao poruku navijačima pred finale ABA lige! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović obratio se navijačima pred prvu utakmicu finalne serije ABA lige.

 Nebojša Čović poruka pred finale ABA lige Izvor: MN PRESS

Finale ABA lige počinje u ponedjeljak uveče utakmicom Crvene zvezde i Partizana u hali "Aleksandar Nikolić", na parketu koji su crveno-bijeli izabrali kao domaći teren za završnicu sezone. Prethodnih dana bilo je mnogo pisanja o tome gdje će se igrati finalna serija, zatim su sa raznih strana stizala saopštenja koja su zanimala čitav region, a na kraju se pred meč oglasio i Nebojša Čović.

Predsjednik Crvene zvezde preko zvaničnog Jutjub kanala kluba sa Malog Kalemegdana poslao je poruku navijačima koji će na početku finalne serije pratiti meč Zvezde i Partizana. Čović je istakao da se tim cele sezone borio za povlašćeni položaj, odnosno prednost domaćeg terena, pa da je zbog toga još bitnije da se ne nasjeda na provokacije i ne ubacuju u teren predmeti kojima tu nije mjesto!

"Cijelu sezonu smo se borili da izborimo pol-poziciju u ABA ligi i mislim da je važno da se naši navijači ponašaju u duhu fer-pleja. Biće rigorozne kontrole, može da se uđe sa kartama i naravno da očekujem da zajedno dođemo do postavljenog cilja - osvajanja ABA lige. Kao što kažu sportski prijatelji, sve je viđeno i sve je jasno. Molim da ne nasjedamo na bilo kakve provokacije, čak ni na provokacije kad krene zagrijavanje. Da zajedno bodrimo našu ekipu i obezbijedimo regularne uslove. Poslije dugo razmišljanja odluka je Pionir jer je to naša kuća. Nažalost nismo uspjeli da napravimo dogovor sa Arenom da uđemo u malu salu", rekao je Nebojša Čović i ponovio navijačima da ništa ne ubacuju u teren.

Obraćanje predsednika kluba.
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Podsjećamo, finalna serija počinje u ponedjeljak uveče, utakmicom pred navijačima Crvene zvezde u hali "Aleksandar Nikolić". Drugi meč će biti odigran na istom mjestu, a zatim će Partizan biti domaćin trećeg i eventualnog četvrtog susreta u finalu regionalne lige. Ukoliko bude potrebe igraće se i peta utakmica, a prednost domaćeg terena tada će imati Crvena zvezda koja je bila bolje plasirana u ligaškom dijelu.

Ovo je treća godina u nizu kako o tituli u ABA ligi odlučuju Crvena zvezda i Partizan. Prvo je titula pripala crveno-bijelima pod komandom Dejana Radonjića, zatim je Partizan uzvratio osvajanjem trofeja koji je Željko Obradović čekao tri decenije, a sada je sve spremno za treći čin. Osvajač ovogodišnjeg izdanja ABA lige ima gotovo zagarantovano mjesto u Evroligi naredne sezone, dok će poraženi morati da se nada pozivu najjačeg evropskog takmičenja. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC