• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smit dao izjavu u policiji zbog tuče u Areni: Lazarević je pokušao i mene da udari!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Džejlin Smit je u policiji dao izjavu o sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

 Smit o tuči u Areni - Lazarević pokušao i mene da udari Izvor: MN PRESS

Sukob između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića uoči trećeg meča finalne serije ABA lige i dalje je jedna od glavnih tema. Dvojica glavnih aktera već su bili u policijskoj stanici i dali su izjave o tome šta se dogodilo tog dana u beogradskoj Areni.

Sa njima je bio i Džejlin Smit koji je posle Nanelijevog pada na zemlju uhvatio Lazarevića i spriječio da sukob dodatno eskalira. Zbog toga je i on išao u stanicu i dao je izjavu u svojstvu svedoka. Opisao je i kako je on vidio sve što se dogodilo u dvorani, ispred svlačionica.

"Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na drugoj utakmici finalne serije. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vrijeme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predjelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, poslije čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vrijeme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene htio da udari pesnicom u glavu, ali je promašio", rekao je Smit u izjavi, a prenosi "Sportal".

Crvena zvezda Meridianbet osvojila je titulu, pobijedila je Partizan u trećoj utakmici na kojoj odlukom Željka Obradovića nije igrao Naneli. Sada slijedi Superliga na kojoj će "vječiti" pokušati da dođu do finala i borbe za posljednji pehar u sezoni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC