• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka u zavojima, a dominira u finalu: Niko ne zna kako stoji, ali odmah ide da igra za Sloveniju

Luku Dončića ništa ne boli kada zove Slovenija.

 Luka Dončić u zavojima Izvor: X/Eurohoops

Bilo je veoma neizvjesno da li će Luka Dončić zaigrati na drugom meču finala NBA lige, a pravo je čudo da je uopšte izašao na teren. Procurile su slike na kojima se vidi kako je on pred meč bio kompletno zamotan u zavoje. Jedan ogroman zavoj bio mu je oko grudi, jedan oko pola noge u predjelu koljena, ali i sa tim je lako igrati kada znaš...

Ubacio je Luka Dončić 32 poena, dodao po 11 skokova i asistencija, mučio odbranu Bostona nevjerovatnim asistencijama bez gledanja, ali nažalost nije imao dovoljno podrške svoje ekipe i Dalas je izgubio i drugi meč finala. Prije ovog meča Luka je imao ogromnih problema, pošto je trener Džejson Kid otkrio da ga muče povrede lijevog članka i desnog koljena. 

Ipak zaigrao, je, ali ne samo to već će nastaviti finalnu seriju i sezonu bez pauze. Naredni meč finala igra se 13. a onda 15. juna. Ukoliko uspije da pobijedi Dalas može da zaigra i petu utakmicu koja je na programu 17. i šestu 20. juna, a eventualna sedma je na programu 23. juna. A to neće biti kraj jer i ovakav, Luka Dončić ide da igra za Sloveniju. 

Selektor Aleksandar Sekulić ga je stavio na širi spisak reprezentacije za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Atini koji počinje drugog juna, pa bi tako mogao ovako rovit sa samo deset dana između mečeva da ode u Atinu. Tu će osim Slovenije za vizu na Olimpijskim igrama nastupati Grčka, Hrvatska, Dominikanska republika, Novi Zeland i Egipat.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC