• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan čeka beka, on igra sa Micićem i Jovićem u NBA: Opet dobio minute umjesto otkaza

Dok čekamo da vidimo da li će se Dvejn Vašington vratiti u Beograd i zaigrati za Partizan, on nastupa u predsezoni za Šarlot.

 Dvejn Vašington upisao novih 11 minuta Izvor: X/@S_Rabinal/Printscreen

Dvejn Vašington nastavlja da igra u NBA ligi. Dok se navijači Partizana pitaju da li će se američki bek vratiti u Beograd i ponovo zaigrati za Partizan on je na meču Šarlota i Majamija proveo 11 minuta na terenu. Hornetsi su savladali Hit 111:108, a Vašington je imao 5 poena iz čak sedam šuteva iz igre. Nije ubilježio asistenciju ni skok.

Na ovom meču je igrao i Vasa Micić četiri minuta, ali je ostao bez učinka, dok je Nikola Jović sa druge strane za 15 minuta upisao 9 poena, 3 asistencije i 2 skoka. Najbolji na meču bio je Lamelo Bol sa 24 poena, 6 skokova i 4 asistencije. Što se tiče Vašingtona Šarlot ima rok do 20. oktobra da ga otpusti, a na prošlom meču koji je igrao bio je tragičar jer je promašio bacanja za pobjedu svog tima. 

Čikago Bulsi su savladali Klivlend 116:112 uz dabl-dabl Nikole Vučevića od 12 poena i 10 skokova, dok je Kobi Vajt upisao 21 poen. Sa druge strane Evan Mobli je imao 19 poena. Finiks je bio bolji od Detroita 105:97 uz 21 poena Kevina Durenta, a u pobjedi Atlante nad Indijanom 131:130 blistali su Džonson sa 19 poena i 10 skokova, Risaše sa 18 poena i Tre Jang sa 17. LA Klipersi su bili bolji od Bruklin Netsa 115:106, a nekadašnji centar Mege Ivica Zubac je upisao 6 poena i 4 skoka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC