• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nova uprava Zvezde donijeće mir, Čović mora da vodi računa": Ostoja Mijailović o promjenama u vječitom rivalu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Partizana oglasio se o promjenama u Crvenoj zvezdi

 ostoja mijailovic o nebojsi covicu i promjenama u crvenoj zvezdi Izvor: rtcg.me/screenshot

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da očekuje mir i normalizaciju odnosa sa KK Crvena zvezda nakon odlaska Nebojše Čovića u Košarkaški savez Srbije. Prema njegovom mišljenju, dolazak Željka Drčelića na mjesto prvog čovjeka KK Crvena zvezda relaksiraće odnose "vječitih", koji su već tradicionalno veoma loši.

Prema Mijailovićevim riječima, njegov odnos sa Čovićem nastavak je istog ponašanja koje je postojalo i kada je prethodno rukovodstvo crno-bijelih bilo u klubu. "To je metod rada onog koji je nekada bio s druge strane, a sada nije tu, sada je na mjestu predsjednika Saveza. Moraće da vodi računa o svom ponašanju prema svim klubovima, jer je normalno da, kao predsjednik Saveza, budete u prijateljskim odnosima sa svim klubovima. Nova uprava Crvene zvezde sigurno će donijeti mir i normalizovati odnose", rekao je Mijailović za Radio-televiziju Crne Gore.

Govorio je Mijailović i o Partizanovom odnosu sa Budućnošću.

"Nama je najveći rival Crvena zvezda, a drugi rival, po nepisanom pravilu, uvijek je Budućnost, odmah iza njih Cedevita Olimpija. Imali smo te teške utakmice, poput prošlogodišnje, kada je na jednu loptu odlučivano ko će ući u finale. Mi nismo odgovarali ni na jedno saopštenje iz Budućnosti, jer sam smatrao da to nije potrebno. Mislim da takve van-košarkaške priče ništa dobro ne donose, samo kvare atmosferu".

"Mi s ekipom Budućnosti nikada nismo ostali u lošim odnosima, jer tu nema ničega ličnog. Ljudi to rade jer možda misle da su neke sudijske odluke bile sporne ili da je neko uticao iza zavjese... Kod nas je uvijek, kad ne ostvarimo rezultate, kriv neko drugi, a mi često tražimo krivce u drugim stvarima. Ja sam gledao sve ove godine šta mogu da promijenim kod sebe, šta mogu da promijenim u svom timu. Njegujemo odnose i sa crnogorskim klubovima, slovenačkim, hrvatskim, a sada i u Evroligi. Gdje god smo gostovali, dočekani smo na najvećem mogućem nivou. Jedino nisam gledao utakmicu sa predsjednikom Crvene zvezde".

Bonus video:

Pogledajte

02:47
Ostoja Mijailović
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC