• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajićevi zmajevi "odletjeli" u Francusku

Autor mondo.ba

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala na turnir u Tuluz.

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je na turnir u Francusku, koji će im poslužiti kao pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Turskoj. Ekipa pod vođstvom trenera Dragana Bajića okupila se prije 10 dana u Sarajevu.

„Okupili smo se prije deset dana.Poslije uvodnog ljekaraskog i testiranja svo vrijeme smo radili na Ilidzi u odlicnim uslovima za rad...Od petka smo kompletnom sastavu dolaskom Djedovica, Lazica i Polutka, momci maksimalno rade i ove bazicne pripreme prvih deset su silno motivisani za rad sa se izbore za 12 koji ce ići na EP”, rekao je za MONDO Dragan Bajić, selektor reprezentacije BiH, kome asistiraju Žarko Milaković i Zoran Lukić.

“Malo u nevrijeme je došao ovaj turnir u Tuluzu u Francuskoj, noge su teške samo smo dva košarkaška treninga odradili, treba vremen da se uigramo... Poslije Francuske vracamo se u Sarajevo 5-6 jula nam dolazi Crna Gora pa mi njima idemo 11. jula pa nastavljamo za Daruvar protiv Hevatske... Imamo devet pripremnh utakmica mislimo da ćemo se uigrati za to vrijeme i da ce svi dobiti šansu da se izbore za prvih 12”, rekao je Bajić.

Spisak putnika za Francusku: Garić Ivo, Kupusović Zoran, Atić Edin, Ćurevac Haris, Djedovic Nedim, Lazić Aleksandar, Predić Milenko, Karahodzić Kenan, Polutak Imran, Smajlovic Rijad, Hadzic Damir, Ahmedic Emir.

Treneri: Bajic Dragan , Milaković Žarko, Lukić Zoran.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC