• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari protestuju na Facebook strani Evrolige

Navijači Partizana "zatrpali" su stranicu na kojoj Evroliga najavljuje panel diskusiju o budućnosti košarke.

Dok u košarkaškom klubu Partizan poslednjih dana nema praktično nikakvih medijskih aktivnosti, navijači srpskog šampiona trude se da uvertira žreba grupne faze Evrolige i kvalifikacionog turnira ne prođe bez njihove reakcije na izostavljanje crno-belih sa spiska učesnika elitnog takmičenja.

Evroliga je u utorak popodne na svojoj Facebook stranici pozvala sve ljubitelje košarke da slanjem pitanja i predloga učestvuju u panel diskusiji o budućnosti igre pod obručima, koja je na programu u sredu, dan uoči žreba u Barseloni.

Međutim, u komentarima na taj status mogu se pročitati uglavnom izlivi gneva i ljutnje, očigledno samoorganizovanih navijača Partizana, usmereni ka čelnicima Evrolige!

"Plati da igraš" (Pay to play), "Evroliga mafija", "Nema Partizana, nema ni posvećenosti" (No Partizan, no devotion), "Partizan je život, Evroliga je sramota", "Posvećenost novcu" (Moneyvotion), "Plašite se Partizana, ne volite kada siromašni ruše bogate", "Važno da je tu pet španskih klubova"... samo su neke od poruka koje su Grobari ostavili tokom popodneva.

Podsetimo da je Partizan, pod nedovoljno razjašnjenim okolnostima, ostao bez pozivnice za učešće u kvalifikacijama, nakon što se Crvena zvezda Telekom odustajanjem Cibone pomerila iz kvalifikacija direktno u grupnu fazu Evrolige.

Ovakva komunikacija teško da će poboljšati status crno-belih u "centrima moći", ali očigledno je i to - demokratija, odnosno sastavni deo interakcije sa publikom, što je sfera delovanja kojoj Evroliga posvećuje mnogo pažnje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC