• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nurkić: Igraću u Partizanu, zbog Grobara!

Autor mondo.rs

Reprezentativac BiH, koji nastupa za Denver, kaže da Partizan ima najbolju publika na Balkanu i šire i da se nada da će jednom zaigrati za crno-bijele pred tim navijačima

Jusuf Nurkić ove sezone grčevito se bori za minute u NBA ligi.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine ljetos je izabran kao 16. "pik" na draftu od strane Čikaga, ali je odmah trejdovan u Denver.

Ove sezone u Nagitsima u prosjeku bilježi 7,2 poena i 6,7 skokova po meču.

Nurkić, koji je prije odlaska u NBA nastupao za Zadar, a sa Cedevitom osvojio prvenstvo i Kup Hrvatske, priznao je da Partizan ima daleko najbolje navijače na ovim prostorima.

"Pratim Partizan koji prolazi kroz težak period i to odavno nije više samo sport. Međutim, uz publiku kakvu Partizan ima teško je propasti i siguran sam da će uskoro biti onaj stari. Mislim da bi samo zbog navijača trebalo da bude pozvan u Evroligu, jer vjerujem da je to najbolja publika na Balkanu i šire. I kada sam sa Cedevitom pobijedio prošle godine u polufinalu ABA lige očekivao sam da će Partizan igrati u Evroligi", rekao je Nurkić za "Blic".

On je dodao da vjeruje da će jednog dana obući dres kluba iz Humske.

"Vjerujem da ću jednog dana doći u Partizan, ali prije toga sam siguran da ću se vratiti i u Zadar i to u najboljim godinama, jer je to moj klub i dao mi je najviše. Obećao sam im to. Nestrpljivo čekam taj dan, jer bez njih, bez grada i ljudi u njemu moja karijera ne bi bila ovakva. Ali isto tako jednog dana ću doći i u Partizan, bar zbog Grobara", rekao je centar Denvera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC