• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokušavali Olimpijakos i Real, pokušava i PAO!

Autor mondo.rs

Prema informacijama iz Italije, srpski selektor dobio je još jednu ponudu iz Grčke.

Aleksandar Đorđević neskrivena je želja mnogih velikih klubova i to nije tajna. Od istorijskog uspeha"orlova" na Mundobasketu u Španiji, zvali su ga Olimpijakos, Real, navodno i Vareze i Armani. Međutim, njegovog odgovor je uvek bio isti:

"NE!"

U četvrtak je u red zainteresovanih za Đorđevića stao i Panatinaikos, a situaciju intrigantnijom čini objašnjenje da su već počeli i pregovori.

Ovog leta, Đorđevića očekuje napad na kontinentalni tron sa reprezentacijom na Eurobasketu i nema dileme da će tom zadatku podrediti svu svoju pažnju. Do sada je odrične odgovore obrazlagao željom da se potpuno posveti "orlovima" i poslu koji ima u srpskoj košarci.

 "Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne", bio je Đorđevićev odgovor Olimpijakosu, prošle jeseni.

Da li će ponuda Panatinaikosa promeniti i "omekšati" njegov stav?

Ranije ovog meseca, grčki novinari spekulisali su da je želja Panatinaikosa bio i Saša Obradović, koji je u sredu produžio ugovor sa Albom, a u četvrtak angažovao dojučerašnjeg kapitena Partizana - Dragana Milosavljevića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC