• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Đorđević na "dve stolice"!

Autor mondo.rs

Dolazak srpskog selektora na klupu Panatinaikosa za Grke je gotova stvar.

 Aleksandar Saša Đorđević (47) postigao je dogovor sa čelnim ljudima Panatinaikosa Izvor: Herve Bellenger/MN Press
Izvor: Herve Bellenger/MN Press

Aleksandar Saša Đorđević (47) postigao je dogovor sa čelnim ljudima Panatinaikosa i uskoro će biti zvanično promovisan u novog šefa struke, javljaju atinski sportski portali.

Najvažnija informacija za nas je da će Đorđević nastaviti da obavlja posao selektora i da će voditi reprezentaciju Srbije na Eurobasketu (prva faza u Berlinu, završnica u Lilu).

Đorđevićev ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije oročen je do kraja šampionata Evrope, uz automatski produžetak saradnje na još godinu dana, ako se "orlovi" plasiraju na Olimpijske igre, ili bar na interkontinentalni kvalifikacioni turnir.

"Sale Nacionale" je po završetku igračke karijere trenirao samo milanski Armani u sezoni 2006/07 i Beneton iz Treviza u sezoni 2011/12, ali je predvodeći Srbiju do srebrne medalje na FIBA Svetskom kupu u Španiji dokazao da ima kvalitet da se bavi trenerskim poslom na najvišem nivou.

Tokom minule sezone pominjan je kao želja Olimpijakosa i Real Madrida, ali je u startu "sasekao" sve glasine, objasnivši da ga u reprezentaciji "čeka ozbiljan rad" i da ga ne interesuje drugi posao, bez obzira na novac ili privilegije koje bi iz toga mogle da proisteknu.

Na klupi "zelenih" prošle sezone je sedeo Duško Ivanović, ali je crnogorski stručnjak početkom maja dobio otkaz, pa je sezonu priveo kraju Sotiris Manolopulos.

Čeka se zvanična potvrda informacije o Đorđeviću i Panatinaikosu, gde bi mogao da nastavi trofejnu tradiciju svog nekadašnjeg saigrača i trenera Željka Obradovića...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC