• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDNICA U SARAJEVU! (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Zmajiće" je u centru Sarajeva, prema nezvaničnim informacijama dočekalo preko 50.000 ljudi!

 Sjajan doček za zmajiće u Sarajevu Izvor: MONDO/Samir Cacan

Nikola Đaković, Adi Alikadić, Lazar Mutić, Aljoša Janković, Amar Barukčija, Srđan Kočić, Njegoš Sikiraš, Emir Čerkezović, Sani Čampara, Džanan Musa, Timur Ovčina, Vedran Mirković i selektor Josip Pandža sa kolegama iz stručnog štaba stigli su u glavni grad Bosne i Hercegovine, gdje ih je, prema nezvaničnim informacijama, dočekalo više od 50.000 ljudi.

Ludnica kod "Vječne vatre" trajaće duboko u noć...

Sve prilazne ulice centru grada su blokirane dok velike grupe građana i dalje pristužu na plato Titove ulice koja je ispunjena do posljednjeg mjesta. Sve je u znaku boja zastave BiH, kape, šalovi, transparenti u čast dočeka košarkaša

"Svijet voli pobjednike" pjesma je koja večeras odjekuje iz srca Sarajeva dok preko 50.000 građana na ulicama proslavlja istorijski uspjeh kadetskih košarkaša čiji dolazak se očekuje pred "Vječnom vatrom".

Za večerašnji događaj zainteresovan je i veliki broj medijskih kuća dok događaj osigurava i mnoštvo policijskih službenika.

Na velikom razglasu "Vječne vatre" puštaju se navijačke pjesme te one koje veličaju BiH, ali i Sarajevo.

Balkon sa kojeg će kadetski reprezentativci koji se u Sarajevo iz Litvanije vraćaju okićeni zlatnim medaljama, osvijetljen je i sve je spremno za spektakularnu proslavu.

Kadetska košarkaška reprezentacija BiH u sinoćnjem finalu EP-a igranom u Kaunasu pobijedila je Litvaniju, rezultatom 85:83, te tako napravila svojevrsnu senzaciju postavši po prvi put kontinentalni šampion.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sp

Bošnjaci i sport kao Albanija i turizam. Ako nije tako dajte dokaz šta oni mogu da slave a da se taj "uspjeh" u svijetu sporta svrstava barem među 100 trofeja po značaju. Ništa!

slavlje

Šta ovi slave kadete? Kako im je sport zakržljao počeće i pjetliće dočekivati ne razumjevši uopšte poentu takmičenja mlađih kategorija. Ovo je sramota i za pokazati u nekim širim okvirima, čitav svijet će im se smijati

Mogli

@slavlje Zakržljao je tebi mozak očito...

mi oguglali na uspehe

Srbija svake godine osvoji mnogo svetskih i evropskih trofeja i to je tradicija koja se neguje. Vaši kadeti osvojili zlato i neka su, čestitam. Vidi se da ste gladni uspeha i trofeja. Ali, šta bi bilo kad bi i mi svlavili te juniorske, omladinske i kadetske titule, svaki dan bi bio praznik. Nažalost, to i ne računamo i nismo u pravu. Poenta priče- vi ste bili i ostaćete mali za nas!

Jole

@mi oguglali na uspehe Pa kod nas su se slavili i vaši uspjesi, samo što si ti jadna i sitna duša, koja očito nije savladala radovanje tuđem uspjehu, što je osnova ljudskosti i. na kraju krajeva, sportskog ponašanja. Izješće te ta pakost...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC