• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grobari za nas": Nismo u upravi zato što...

Autor mondo.rs

Fondacija navijača Partizana "Grobari za nas" objavila saopštenje u kojem objašnjava zašto nije prihvatila mesto u novom Upravnom odboru KK Partizan.

 Grobari-za-nas-Nismo-u-UO-KK-Partizan-zbog-Vujosevica. Izvor: MN PRESS



Navijači Partizana mnogo su se obradovali kada su čuli da će Nikola Peković preuzeti kormilo broda koji samo plovi bez goriva i bez vetra... Nadaju se da će legendarni košarkaš crno-belih i još uvek aktivni igrač uspeti da odveze brod do sigurne luke.

Ali, isto tako nemalo su bili iznenađeni kada su čuli da je nova uprava raskrstila sa Duškom Vujoševićem, kome nije ponuđen nastavak saradnje, uz obrazloženje da klub treba da ide novim putevima.

Kada je imenovan novi UO KK Partizan bilo je pitanja i da li je u njega ušao predstavnik Fondacije navijača "Grobari za nas", koja je osnovana kako bi ljubitelji crno-belih boja mogli da pomognu posrnulom i omiljenom klubu sportske porodice Partizana.

Razjašnjenje je stiglo danas u vidu saopštenja Fondacije. Mesto u UO nje prihvaćeno zbog Duška Vujoševića.

"Dolaskom Nikole Pekovića na čelo kluba uspostavljen je nov Upravni odbor od 13 članova. Fondacija 'Grobari Za Nas' je dobila poziv da učestvuje u radu nove uprave. S obzirom da je novo rukovodstvo kluba nagovestilo da će izglasati nepoverenje trofejnom treneru nismo hteli da učestvujemo u radu i smeni čoveka koji je toliko dao Partizanu i svima nama. Fondacija 'Grobari Za Nas' nije mogla da glasa za smenu trenera Duška Vujoševića jer kao Fondacija predstavljamo glas navijača. Svesni da većina navijača Partizana, koja je finansijski pomagala KK Partizan kroz Fondaciju, daje podršku trenerskoj legendi, mi nismo mogli da donesemo odluku koja je protiv njihove volje i naših moralnih načela, zbog čega je mesto u UO odbijeno", navodi se u saopštenju.

Istovremeno, Fondacija je istakla i da "nije želela da bude opozicija novom rukovodstvu".

"Želimo im sve najbolje u njihovom radu, jer ako budu uspešno radili to će biti na radost svih nas. Fondacija 'Grobari Za Nas' će uvek ostati uz Partizan, nastaviti da radi i da poštuje želju navijača kao i do sada jer je ovo Fondacija svih nas koji volimo Partizan", dodaje se u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC